Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz ha egy nagy pénisszel rendelkező pasi képet küld a farkárol akkor sok lány vevő lesz rá?
Van egy haverom akinek nagy farka van és sokszor megcsinálja hogy képet vagy videót küld a farkárol és vannak csajok akik megijednek ekkora mérettől,de vannak akik athivjak szexelni a haverom az elmondása szerint.
Vajon egy nagy farkokkal rendelkező pasinak így könnyű szexpartnert találni hogy jó pár csajnak elküldi a farkát a neten aztán úgyis lesz rá vevő?
Itt a fórumon azt olvasom hogy az ilyen levelek válasz nélkül mennek a kukába
Nekem volt olyan, hogy egy nővel chatelgettünk amolyan haveri alapon, találkozóról nem is volt szó, de jókat beszélgettünk mindenről, persze a szexről is, így elmondtam neki, hogy elég méretes az enyém. CNC forgácsológépen dolgozom, és poénból írtam neki, hogy megmutasam a szerszámom? Erre persze nem a farkamról hanem, a gép marószerszámáról küldtem.
Mire poénosan visszaírt, hogy ő nem erre számított. Munka után küldtem neki képet a farkamról, és utána egyből felhozta, hogy találkozhatnánk. Egy darabig voltunk barátság extrákkal kapcsolatban. Nem kapu a sztori!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!