Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pincémből szoktam alálesni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pincémből szoktam alálesni a kutyasétáltató nőknek,mikor szoknyában lehajolnak a kutyáikhoz.Volt már aki csinált ilyet?

Figyelt kérdés

U alakú tégla társasház hatalmas park a lakóházak között.Sok kutyás jár ide, fiatalabb idősebb nők is.Még jó idő van, sokan szoknyában jönnek, főleg délután.Pincémből az egész parkot belátom, sokszor szoktam odanézni,mikor lehajolnak.Elég sokmindent láttam már így, előfordult hogy bugyi nélkül is volt pár nő.

Volt már aki kutyasétáltatás közben vagy máshol csinált ilyet?

2021. szept. 9. 17:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj ha ezzel nem bántasz senkit,akkor a te dolgod.De legalább ki is vered közben?
2021. szept. 9. 20:13
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Most elképzelem ahogy egész nap a patkányokkal és pókokkal teli koszos pince apró kis ablakán állsz rendületlenül egész nap.

Jó horrorfilm lenne.

2021. szept. 9. 21:19
 13/18 anonim ***** válasza:

12-es válaszoló nagyon feldobta az estémet! :)))

Köszönöm, ez nagyon jólesett! :D :D :D

2021. szept. 9. 22:28
 14/18 A kérdező kommentje:

Lakásban már kifigyeltem az időpontokat kb mikor vannak a legtöbben.

Nem a pinceablakom mellett elhaladókat nézem, hanem az egész parkban lévőket.

Ha kicsit messzebb van, távcsővel közelebb hozom.

2021. szept. 9. 22:30
 15/18 anonim ***** válasza:

Aha,szóval egész nap a koszos,patkányokkal és pókokkal teli pince koszos kis ablakánál áldogálsz rendületlenül,és még távcsöved is van.

Ez egyre rémisztőbb.

2021. szept. 9. 22:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Emlékszel a napra amikor begolyóztál? Talán még nem késő helyrehoznod magad. Hagyj fel a pincekukkolással, és ismerkedj. Még a végén benne leszel a hatórás hírekben, mint a helyi szatír, aki nyugdíjasokat és kislányokat molesztál. A kutyákról most hadd ne kelljen beszélnem...
2021. szept. 9. 23:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Kérdező!Ki is szoktad verni a répát legalább?
2021. szept. 10. 17:09
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem irigylem azt a kutyasétáltatót, aki csak véletlenül pont odanéz, és az ablakon át beszűrődő fényen egy halvány arcot lát, aki nagyon ráfókuszál és közben furán koncentráló arccal figyel és közben ráng, ahogy veri a répát...

Egy kicsit sem kevésbé ijesztő, mint a lufis bohóc a csatornában:D

2021. szept. 10. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!