A kutyasétáltatók miért sz*ratják tele a belvárost a kutyáikkal?
Miért kellene kitiltani?
Azt a pár embert kellene megnevelni, aki nem szedi össze.
Ahogy azokat a falusiakat is, akik azt csinálják, hogy reggelente kiengedik a kutyát a ház elé, hogy ott végezze el a dolgát, ne az udvarban.
Attól még, hogy te félsz a kutyáktól nem kellene pár millió állatot kb kivégezni, hogy ne legyen kutya a belvárosokban.
Mert nincs elég nagy pénzbírság rá, plusz a parkokban speciális kuka ritka.
Ha kb annyi bírság lenne rá mint a tilosban parkolásért, ott helyben, akkor meggondolnák.
Az se lenne butaság, hogyha városban lenne kutyatartási engedély, aminek feltétele, hogy nem vagy regisztrált állatkínzó, a kutya oltva van és évente egyszer át kell mennie egy "műszakin" az állatorvosnál. Ha embertelen, társadalomra veszélyes állapotban van, azt könnyű lenne így kiszűrni. Emellé járhatna pl önkormányzattól speciális kukazsák.
3
Ja, csak "cuccukkal" van gondod---egy kutya a kettő:DDD
Te egy zsebkutyát-lovat este kivinnél a pusztába potyogtatni? Túrót, kiviszed a hátsó játszótérre, azt tegye dolgát...5 perc...a kedvencük "gondozva"...a rakatuk lebomlik....ámen....It's Turhapest;)
A kutyát csak kedvtelésből tartják...kérdőre vonásnál meg családtag ugye...ha lehetne megoldanák úgy, mint egy telefontöltést...
Nincs bajod a kutyákkal, de azért kerülöd őket és ki akarod tiltani. :D
Amúgy elég paraszt szokás széthagyni a kutyaszrt, de őszintén szólva engem jobban zavar a belvárosban az emberszr és -hányás amivel tele vannak az utcák. :(
Hogy őszinte legyek engem az emberszar jobban zavar. Plusz a 2 liternyi húgyfolt az aluljárókban és az odaszáradt hányás.
Én a belvárosban sűrűn járok a munkám miatt és elvétve találkoztam kutyaszarral, majdnem minden gazdi kezében ott van a zacskó. Csöves jóval több van.
'vidéki vagy, ezt láttad magad körül, ezért nem kéne elhagynod sosem a szülőhelyedet...'
Igen, én csak egy háromfogú szalmakalapos falusi vagyok. Nálunk azért tartanak kutyát, hogy őrizze a házat. Nem véletlenül írtam úgy, hogy a legszebb parlamenti épület, szerintem ilyen helyekről alap lenne a kitiltás. Az én falumon átmegy egy forgalmas út, volt mikor ismerős szeme láttára tették ki a kutyát az autóból, valamiért ezt a falut használják megunt kutya leadóhelynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!