Titeket is irritál, hogy a futóköröket, szabadtéri edzőtermeket gyerekjátszótérként, kutyasétáltatóként, és nyugdíjas andalgóként használják?
Miután Orbán bezáratta az edzőtermeket kint kell futnom és edzenem a fagyban, és szomorúan tapasztalom, hogy főleg hétvégente a futókörön nyugdíjasok, családok, kutyasétáltatók andalognak. A szabadtéri fitnesz részt pedig gyerekjátszótérként használják, másznak a gyerekek mindenre, és esély nincs normálisan használni a helyet.
Miért nem tartják legalább ezt tiszteletben, ha már minden más mozgási lehetőséget elvettek?
En is kondizok.(profi testepitonek nem nevezem magam.) Futasnal tapasztalom,h setalgatnak a futouton.
Mar irtam a kozteruletfenntartonak,h irja ki nagy betukkel,h futasra. De nem akarjak kiirni,csak rajzokat tettek ki,amit nem fognak fel.
A kutyat meg a gazdi iranyitja. Enyem csak a futouton kivul megy. 1.) en felismerem,h az egy futout. 2.) a kutyam is 3.) megtanitottam,h ne menjen ra 4) kepes teljesiteni Nem zavarja a futokat.
Az edzohelyeket szoktam latni nyaron,h ellepik a kolykok,akinek ott a jatszoter. Minket is zavar. Rajuk kell szolni,h arreb van a jatszo ter.A legtobb felfogja es arrebbmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!