Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat megmutatni a húgomnak a párom szerszámát?
Figyelt kérdés
1 év a különbség csak köztünk és 30 körüliek vagyunk mindketten. Véletlennek szoktam álcázni ezeket. :D De én annak is örülnék ha ő kérne magától akár kicsit bunkón is. Mi lehet ez a dolog nálam?2021. szept. 8. 10:27
41/79 anonim válasza:
Na töltsd fel valahova és tedd ide linket, hátha ettől kielégülsz
42/79 A kérdező kommentje:
Nem mert akinek mutattam felismerné. :D
2021. szept. 13. 13:27
43/79 anonim válasza:
Hát jó… így viszont marad a kielégítetlen dicsekvési vágy🤷🏻♂️
44/79 A kérdező kommentje:
De ez különben nem csak dicsekvés lehet az is van benne de ahogy a párom örömet okozna egy másik nőnek is az ami nagyon vonz ebben a fantáziában.
2021. szept. 13. 15:42
45/79 anonim válasza:
Szerintem ne agyalj, ne a miérteket keresd.
Azzal csak kicseszel magaddal.
Téged ez vonz, még ha masztizól rá gondolva ... fogadd el magad!
Lehet, a hugod fél kimutatni az érdeklődését.
Vagy csak tabu a növére pasija.
N
46/79 A kérdező kommentje:
Na ebben szeretném megerősìteni hogy én pont az ellenkezőjének örülnék nagyon, ha nem kezelné tabunak sőt...:)
2021. szept. 13. 15:54
47/79 anonim válasza:
45:
…vagy simán lehet, hogy az ő szemében nem más mint egy átlagos farok, és ezért nem esik hasra tőle.
Egyébként kimztatták, hogy a szerelmes nők nagyobbnak látják a szerelmük péniszét a valóságosnál. Szakítás után pedig kisebbnek! 😁Pár éve volt egy kutatás meg cikk erről.
48/79 A kérdező kommentje:
Biztos ìgy van de van ami ìgy is úgy is nagy. :D Viszont az is fontos hogy csak szexuálisan osztozkodnék rajta érzelmileg nem.
2021. szept. 13. 16:07
50/79 anonim válasza:
lehet, hogy a pasidat is izgatná, ha valaki téged látna: úgyhogy tegyél fel képet magadról és dobd fel ide a linket 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!