Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat megmutatni a húgomnak a párom szerszámát?
Esetleg kérd meg a párod, hogy mondja az ő nevét amikor együtt vagytok, meg kérd meg, hogy gondoljon közbe rá. Esetleg valamelyik barátnődet is beszervezheted.
A kérdésre a válasz, hogy az agy több részből tevődik össze és más más feladatai vannak, de lokálisan közel állnak egymáshoz a része és kommunikálnak. Így előfordulhat, hogy összekever dolgokat és egymáshoz kapcsolnak dolgokat véletlenül a neuronok. Nagyjából valahogy így születnek a féhtisek is.
Mondom az én példámat: volt egy lány aki szakításkor olyat írt, hogy nem elég nagy nekem, meg nem is érzett semmit belőle. Én meg ugye kívántam őt meg szerelmes voltam még bele. Bosszúból visszaírtam egy olyat, hogy ő meg túl telt, aztán tiltás. Sokáig ez ki is hatott rám, meg néztem statisztikákat méregettem, hogy elég nagy-e? (igazából az átlagnál jóval nagyobb értéket kaptam, szóval nem tudom, hogy igazat mondott-e vagy csak megbántani akart). Az agyam valahogy összekapcsolta ezeket a dolgokat és sph féhtisem lett (small penis humallitation), különösen ha teltebb hölgy mondaná rá, hogy kicsi, meg kinevetné, lehetőleg a barátnőivel stb. (Kértem is meg rá lányokat.) Tudom elég beteg dolog, de legalább már így nem lehet megbántani. Szóval egyfajta védelmi mechanizmus.
Gondolom gyerekkorodban sok mindent meg kellett osztanod a húgoddal és lehet van benned féltékenység is tudat alatt és a párod miatt és a bárodat meg kívánod szexuálisan, valahogy ezek összekapcsolódhattak és próbálja az elméd feloldani ezeket a dolgokat. Ez is egyfajta védekező mechanizmus lehet.
De ezt inkább beszéld meg egy szexológussal. Ő biztos jobb választ tudna adni, mert így a neten, hogy nem ismerjük az előéletedet elég nehéz megállapítani, miért van.
33F
Sosem gondoltam volna h engem is izgatni fog egy hasonló szitu.
Én fiú vagyok, és hugommal többször beszélgettünk arról, h az új pasijának milyen a farka és az én bnomnek milyen a puncija és ezeket összehasonlítottuk a saját némi szervünkkel... Mármint így szóban. Vagyis a pasija farka és az enyém közti különbség, meg a bnőm puncija meg az övé közti különbség.
Annyira begerjedtem ezekre a beszélgetésekre, h utána mindig kivertem.
Ha Te is és a párod is benne lenne, de a húgod nem veszi a lapot, akkor vagy konkrétabban elmondod neki, vagy próbáljátok ki egy másik nővel helyettesíteni a húgodat.
Én sem tesomra gerjedtem rá, hanem magára a beszélgetés témájára.
Az, h kit mi izgat fel, egyén függő, ezért nem is lehet véleményt alkotni, h ez most gáz, vagy sem. Persze azért határ is van, tehát a normális szexualitás határain belül gondolkodva, amely még életszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!