Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért izgat megmutatni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat megmutatni a húgomnak a párom szerszámát?

Figyelt kérdés
1 év a különbség csak köztünk és 30 körüliek vagyunk mindketten. Véletlennek szoktam álcázni ezeket. :D De én annak is örülnék ha ő kérne magától akár kicsit bunkón is. Mi lehet ez a dolog nálam?

2021. szept. 8. 10:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
32%

Húgod helyett próbálkozz anyádal.. :)

Hátha ő segítőkészebb.

2021. szept. 10. 11:49
 32/79 anonim ***** válasza:
95%

Hmmm... Lehetséges akkor, hogy ha te szemétkedtél gyerekkortokba többet akkor bűntudatod van és szeretnéd, hogy a húgod visszaadja valahogy. Illetve biztos osztozkodnod is kellett vele a jó dolgokból és ezért úgy érzed meg kell osztanod vele a fiúdat. Meg lehet tudatalatt félsz attól, hogy a húgod vagy egy másik nő elveszi a párodat.

ui: szerintem akkor inkább ne csináld a húgoddal, ha úgy érzed nem tetszik neki, nem lenne jó ha egy életre összevesznétek emiatt.

#24-es voltam.

33F

2021. szept. 10. 11:52
 33/79 A kérdező kommentje:
A mögöttes okokban nem vagyok tutibiztos. :D Viszont én nem is eröltetem és nem is akarom. Éppen ez a gondom, hogy nem megbeszélni akarom ezt vele mert az nagyon furán venné ki magát. Hanem csak ìgy képek szintjén amit azért elég ritkán csinálok lehetne gátlástalanabb. :D De ha ő nyitna ebben felém nekem az izgi lenne. De szerintem azt hiszi hogy féltékeny lennék pedig baromira nem, vagyis de. De az jól esne. :D
2021. szept. 10. 12:00
 34/79 anonim ***** válasza:
94%

"azt hiszi hogy féltékeny lennék"

Hát ez az, így, ha van is benne vágy nem mer mondani semmit, ezért kellene, talán finoman konkrétabban, de Te tudod, értem teljesen mire gondolsz, Te ismered a szitut, hogy ha már nem lehet jobban rávezetni.

2021. szept. 10. 12:04
 35/79 anonim ***** válasza:
96%
Esetleg elmondhatod neki, hogy más nőkkel mit szoktatok csinálni a pároddal, amikor beszélgettek a fiúkról, meg a szexről (már ha szoktatok erről). Valahogy belefűzheted a beszélgetésbe, hogy te ezt élvezed, ha előtted a fiúd egy másik lánnyal van, ha még nem tudja ezt. Az nem olyan vészes és lehet nyitottabb lesz akkor.
2021. szept. 10. 12:06
 36/79 anonim ***** válasza:
95%
Lehet hogy ő is partner lenne benne mert titkon izgatja !
2021. szept. 12. 17:41
 37/79 A kérdező kommentje:
Ezt honnan tudhatom?
2021. szept. 12. 20:08
 38/79 anonim ***** válasza:
94%
A baràtodnak nagyobb a farka az àtlagnàl? Mert ha igen, akkor egyszerû dicsekvès ès dominanciaharc àllhat amögött, hogy meg akarod dugatni a hùgodat a paliddal... A tesód nem szokott az aktuális pàrjàról mesèlni? Vagy ô prûdebb?
2021. szept. 13. 07:26
 39/79 anonim ***** válasza:
97%

Ugyanaz mint amikor a kislány kap egy babát, és mindenkit azzal traktál a rokonságban hogy ugye milyen szép.

Szimpla infantilizmus, nem kell aggodnod.

2021. szept. 13. 11:37
 40/79 A kérdező kommentje:
Igen kimondottan nagy. A tesómnak nincs barátja de ettől függetlenül ő prűdebb.
2021. szept. 13. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!