Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat megmutatni a húgomnak a párom szerszámát?
Figyelt kérdés
1 év a különbség csak köztünk és 30 körüliek vagyunk mindketten. Véletlennek szoktam álcázni ezeket. :D De én annak is örülnék ha ő kérne magától akár kicsit bunkón is. Mi lehet ez a dolog nálam?2021. szept. 8. 10:27
11/79 anonim válasza:
Ne fotón mutasd meg nekik, hanem élőben...
12/79 A kérdező kommentje:
Igen szép naggyal van megáldva. :) A barátnők mind pozitìvan reagáltak.
2021. szept. 8. 12:39
13/79 anonim válasza:
Mert hülye vagy! Ráadásul van benned egy nagy adag nagyképűség, hencegés, túlzott önbizalom...
14/79 anonim válasza:
Nekem tetszene ha a párom így mutogatná a szerszámom :D
Én volt hogy barátnőm popsiját mutattam pár havernak, tetszett neki, hogy dicsekedtem vele :D
15/79 anonim válasza:
Majd mikor a hugicád szopja a farkát akkor lehet azt fogod mondani hogy hiba volt 😉
16/79 anonim válasza:
- Fogd meg hugicám hogy milyen kemény, nemcsak nagy. - Aztán kipróbáljuk hármasban..
17/79 anonim válasza:
Cuckquean perverziód van, vannak ilyen nők páran, több fokozatban. Te megdugatnád a húgod a pároddal, szopás közben nyomnád rá a farkára a húgod fejét?
18/79 A kérdező kommentje:
Utolsó röviden: igen. :D Nem értem mi ez bennem.
2021. szept. 8. 16:38
19/79 anonim válasza:
Akkor valóban Cuckquean perverzió, vannak így páran nők, a férfiak között meg sok cuckold van. Próbáljátok ki, beszéld meg a pároddal, hátha bejön mind kettőtöknek, nekem bejönne a cuckquean-os barátnő az biztos. Ha összejön tanács: ne fogd vissza magad direkt, csinálj ami a fantáziádban szerepel, pl. nyomd a húgod fejét a párod farkára, és mondogasd, hogy szopjad te kis k@rva, ezt akartad nem.., meg ilyeneket.
20/79 A kérdező kommentje:
A párom is elég perverz ehhez és ráadásul kimondottan szexinek is tartja a húgomat. A húgom viselkedik túl mereven ilyen szitukban sajnos. Èn nagyon örülnék ha szemtelenebb lenne velem. :)
2021. szept. 9. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!