Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki nem csorgatja a nyálát más nőkre az utcán (és máshol se)? Mert mondjuk szereti a párját...
Épp olyan létezik kevesebb, aki csorgatja...
És ahogy mások is írták, a pasik még nem lesznek vakok, csak mert hűségesek, ahogy a nők többsége is megnéz más pasikat, akár még tetszik is nekik.
Én is megnézem a jó csajokat nő létemre, sőt van, hogy még a pasimnak is megemlítem, ahogy én is észreveszek egy jó pasit, attól még nem csorgatom rá a nyálam.
Én is úgy gondolom, ahogy #10 írta, nem a megnézéssel van bajom, hol írtam ilyet a kérdésben?
#8 újra leírom a kérdést: "Létezik olyan férfi, aki nem csorgatja a nyálát más nőkre az utcán?" hol látod itt a "megnézi" szót? ezért nem értem a kioktatást, szövegértés tudod...azért a szövegértés is megkíván némi intelligenciát...
Meg az is, hogy ne oktassunk ki vadidegeneket online az interneten, mindenféle háttérinfó nélkül
Persze azért az se mindegy, hogy a ránézés alatt mit értünk...
Hogy csak ránéz, vagy már csorog a nyála szinte szó szerint..főleg a párja jelenlétében
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!