Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan férfi, aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi, aki nem csorgatja a nyálát más nőkre az utcán (és máshol se)? Mert mondjuk szereti a párját...

Figyelt kérdés
És ez mondjuk hosszú távon így van

2021. szept. 7. 12:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

Amelyik férfi azt mondja, miután meglát egy jó nőt, hogy nem gondolt arra, hogy megdugná, az hazudik. Vagy legalább valami szexuálisat nem gondolt.

Van barátnőm, szeretem, kívánom, egy nagyon jó csaj, de ettől még, ha meglátok egy másik csinos lányt, végigfut az agyamon, hogy mit tudnék vele csinálni.

2021. szept. 7. 13:32
 22/30 anonim ***** válasza:
23%
#7-es vagyok, szerintem én kimerítem a nyálcsorgatás fogalmát annak ellenére, hogy senkit nem bámulok feltűnően (a párom jelenlétében meg végképp nem), de ha egy vonzó nő van előttem és meg tudom csodálni anélkül, hogy ezt bárki is észrevenné, akkor megteszem. Na meg onnantól, hogy magamban időnként fantáziálok más nőkről, igazából tökmindegy, megnézek-e mást vagy sem.
2021. szept. 7. 13:32
 23/30 A kérdező kommentje:
20: Ki mondta, hogy én keresgélek vagy hogy egyáltalán rólam van szó? :D
2021. szept. 7. 13:34
 24/30 anonim ***** válasza:
De ki kérdezte hogy ki miről fantáziál? Sétálsz a feleséged/párod mellett, arra jön egy vonzó nő rápillantasz megnézed oké. De nem fogod kigúvadt szemmel lesni meg utánafordulni. Az hogy mit gondolsz magadban kit érdekel? Egy nő is fantáziál ugyanúgy.
2021. szept. 7. 13:36
 25/30 anonim ***** válasza:
"Hát akkor elég sok középkorú proli pasi van.." Tehét ezt te onnan veszed, hogy semmi közöd semmihez és fogalmad sincs semmiről... Értem. :))
2021. szept. 7. 13:37
 26/30 A kérdező kommentje:

25: Más embereket figyeltem meg az utcán... Középkorú párokat is látok

22: "meg tudom csodálni anélkül, hogy ezt bárki is észrevenné"- ne hidd, hogy van olyan nő, aki ne venné észre amikor bámulják

2021. szept. 7. 13:39
 27/30 anonim ***** válasza:
62%

#21 nem szokásom hazudni de te biztosan jobban tudod,nemde?

Amelyik férfi azt mondja, miután meglát egy jó nőt, hogy nem gondolt arra, hogy megdugná, az hazudik. Vagy legalább valami szexuálisat nem gondolt.

Itt magadból Indulsz ki semmi több.

Van barátnőm, szeretem, kívánom, egy nagyon jó csaj, de ettől még, ha meglátok egy másik csinos lányt, végigfut az agyamon, hogy mit tudnék vele csinálni.---> nekem nem fut semmi ilyen végig az agyamon.

Ne akarsz már ezt be mesélni H minden Öskü egyforma, öcsém

Ne magadból indulj ki. Sosem olyan pali voltam aki meglátott egy "jó" nőt és azon agyaltam H megdugnam. Lehet te egy szexre vágysz,én nem. Mégse fordul a fejembe H akit meglatok megdugjam.

#10 voltam

2021. szept. 7. 13:48
 28/30 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék, hogy a nem túl jó szövegértési képességgel rendelkező nők, akik kioktattak, mit gondolnak arról, amit #21 írt?
2021. szept. 7. 13:51
 29/30 anonim ***** válasza:

"ne hidd, hogy van olyan nő, aki ne venné észre amikor bámulják"

te komolyan azt hiszed, hogy csak annyi férfi néz meg, ahányról észreveszed?

gyakran még a saját párom (aki mindenkinél jobban ismer) is rácsodálkozik, hogy mennyire észrevétlenül pillantok rá másokra. felhívja a figyelmemet valami érdekes részletre egy másik emberen, én meg már rég kiszúrtam, ő meg csodálkozik, hogy hogy a fenébe csináltam.

2021. szept. 7. 14:27
 30/30 Senior Séf ***** válasza:
40%
Le kellene végre akadni erről a nyálcsorgatós szövegről. Egy férfinak evolúciós kötelessége, hogy naprakész információkkal rendelkezzen az elérhető, fogamzóképes nők státuszáról! Ez nem nyálcsorgatás, sőt legtöbbször szexuális indíttatás sincs mögötte. Egyszerűen egy atavisztikus törvény, ami ugyanúgy érvényes a mai férfiakra, mint valamikor a Hiányzó Láncszem nevű ősünkre volt.
2021. szept. 9. 16:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!