Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki nem csorgatja a nyálát más nőkre az utcán (és máshol se)? Mert mondjuk szereti a párját...
Amelyik férfi azt mondja, miután meglát egy jó nőt, hogy nem gondolt arra, hogy megdugná, az hazudik. Vagy legalább valami szexuálisat nem gondolt.
Van barátnőm, szeretem, kívánom, egy nagyon jó csaj, de ettől még, ha meglátok egy másik csinos lányt, végigfut az agyamon, hogy mit tudnék vele csinálni.
25: Más embereket figyeltem meg az utcán... Középkorú párokat is látok
22: "meg tudom csodálni anélkül, hogy ezt bárki is észrevenné"- ne hidd, hogy van olyan nő, aki ne venné észre amikor bámulják
#21 nem szokásom hazudni de te biztosan jobban tudod,nemde?
Amelyik férfi azt mondja, miután meglát egy jó nőt, hogy nem gondolt arra, hogy megdugná, az hazudik. Vagy legalább valami szexuálisat nem gondolt.
Itt magadból Indulsz ki semmi több.
Van barátnőm, szeretem, kívánom, egy nagyon jó csaj, de ettől még, ha meglátok egy másik csinos lányt, végigfut az agyamon, hogy mit tudnék vele csinálni.---> nekem nem fut semmi ilyen végig az agyamon.
Ne akarsz már ezt be mesélni H minden Öskü egyforma, öcsém
Ne magadból indulj ki. Sosem olyan pali voltam aki meglátott egy "jó" nőt és azon agyaltam H megdugnam. Lehet te egy szexre vágysz,én nem. Mégse fordul a fejembe H akit meglatok megdugjam.
#10 voltam
"ne hidd, hogy van olyan nő, aki ne venné észre amikor bámulják"
te komolyan azt hiszed, hogy csak annyi férfi néz meg, ahányról észreveszed?
gyakran még a saját párom (aki mindenkinél jobban ismer) is rácsodálkozik, hogy mennyire észrevétlenül pillantok rá másokra. felhívja a figyelmemet valami érdekes részletre egy másik emberen, én meg már rég kiszúrtam, ő meg csodálkozik, hogy hogy a fenébe csináltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!