Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne értelme egy masztiklubnak?
🤔Nem, kb elmennek helyette egy swingerbe szerintem.
Alapból párok miért masztiznának más párokkal??? 🤦♂️🤷♂️
Akkor már inkább mindent szabad, de semmi sem kötelező klubbot nyitnék! 😂🤣
Öhm... kétlem:D
Szóval arra gondolsz, hogy egy pár elmegy egy helyre, ahol ismeretlen párok vannak. Ezekkel az ismeretlenekkel beszélgethetnek - jó, lényegében ismerkedésről van szó, az ilyen jó dolog, bár párok ritkán mennek ismerkedni együtt..
De képzeld el aképet, hogy egy új tag belép az ajtón, és ott veri a fszát valami ismeretlen göykér. És akkor leülnek, kezet fognak vele, bemutatkoznak és elkezdenek az időjárásról beséznli?:D
És miért maszturbálás? A párok általában szexelni szoktak, miért akarnának idegenek társaságában maszturbálni?:D
A fantázia részét értem egyébként, izgató lehet. Csak irreális.
Szerintem erre kezdő (vagy nem annyira kezdő) bi és bikíváncsi srácok biztosan vevők lennének, csajokkal is, de nélkülük is...
de sajnos szóló csaj nem hiszem, hogy betévedne.
én is szívesen lemennék egy ilyenbe :).
Párok inkább swingerbe mennek, és ott a masztinál azért többet csinálnak, minimum orál, de leginkább dugnak is, nem is csak egymással.
ez a swinger klub
ott sem kötelező betenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!