Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme a herevasalásnak?
Nem tudom.De ha érdekel próbáld ki,hogy milyen sima lesz a heréd.
120 fokon érdemes állítólag ,gőzölés nélkül.
Ohhh Gott im himmel.
Emlékszem azokra az időkre mikor a közélet/közbeszéd még ilyen és ehhez hasonló bődületes baromságokkal volt tele.
Fluor-mizu mizut parodizálta mindenki, meg azon verték a töküket hogy összeköltöztek SPvel, az internetet még nem falták fel a cégek, youtubeon nem kaptál kéretlen reklámot 10 percenként, meg nem volt minden "családbarátra" retardálva. Röhögtünk azon hogy berki kivasaltatta a golyóit, meg a többi hülye szerencsétlenen, nem volt mindennek elengedhetetlen és kihagyhatatlan része a politika, ha híreket akartál olvasni az interneten, leginkább csak sima wholesome amatőr szenzáció hajhászást kaptál, a mostani szervezett, identity politics agyfacc helyett, a social media pedig még gyerek cipőben járt, és nem az a toxic sasspool volt ahol "troll" seregek próbálják 0-24-ben fel análozni a szentséges "VéLEmÉnYüKEt" minden boldog boldogtalannak.
Még maga a trollkodás is más volt. Első sorban tinik/fiatal felnőttek űzték, abból az egyszerű okból mert "vicces", és ennyi.
Amit ma trollkodásnak hívunk, az vagy egy meggyőződéses nyugdíjas online szent háboruja a modernitás ellen, vagy egy 30 éves szűz incel áll bosszút a társadalmon azzal, hogy egy igazi baromként viselkedik minden elérhető fórumon.
Szép idők voltak, ezzel a kérdéssel meg jött egy kis nosztalgikus röhögés. Köszi kérdező :) Legyen szép napod és egyél egészségesen.
6os
Nem gondoltam, hogy itt fogok ennyire tűpontos véleményt olvasni, de igen, így van. Annyit tennék hozzá, hogy a social media nem gyerekcipőben járt, hanem az volt az igazi SOCIAL media. Az emberek megosztották az életüket, barátok, ismerősök posztjait láthattuk, a youtube egy videóMEGOSZTÓ volt, ahova bármit feltehettél, hiszen arra van elvileg. 2005-2015 volt az internet aranykora, utána rohamos romlás, nagyon ijesztő, hogy évről évre mennyivel rosszabb, nemcsak ez a media dolog, hanem úgy általában minden...
7.es.
Végül is igazad van. A "gyerekcipőben járt" nem a legjobb kifejezés, viszont, mivel nem használom nagyon gyakran a nyelvet, sajna nem jut eszembe magyarul a "genuine" szó :). És lusta voltam elő guglizni. De igen, valóban, sajnos nem csak az internet és a mass media vált toxikussá 15 óta.
Mondjuk én már csak ilyen naiv picsa vagyok, és minden évben szilveszterkor remélem hogy a következő talán jobb lesz, hogy ahogy 15 után kezdtek elkorcsosulni a dolgok, úgy ez a "trend" is lecseng és pozitívabb fordulatot vesz az emberiség.
Amúgy a south park csinált pár részt ami ezzel foglalkozott. Én nagyon éreztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!