Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek őszinte vele a szakítást illetően?
Figyelt kérdés
A barátomnak sajnos mikropénisze van. Valóban az alig 8 centis állva. Igyekeztem nem itéletes lenni vele, mert szerelemnél nem számít a dolog. Beszéltem vele sokat erről h mivel kompenzálhatja. Egy ideig aktívan csinálta a nyalást, ujjazást. Majd most az utóbbi 5 hónapban nem akarja csak néhány gyors menetet. Én alapból imádom ha nyalják a puncimat sokáig és ujjazzák tehát alapból zavart a dolog. Néhàny alkalommal jó el engedtem a dolgot. De most már ott tartok h lassan fél éve se a farkától se orálisan nem élveztem el. Nem volt tisztességes szexben részem. Vettem néhány szex játékot is. Vibrátort, csíklószívót. Erre azt mondta h mi az màr nekem semmi nem elég? Nagyon bunkó velem amit én alapból se tűrnék. De még az ágyban is egy nagy nulla. Szóval mondjam meg neki azt h egy nulla a szexben és ezért akarok szakítani?2021. szept. 5. 16:01
11/13 anonim válasza:
Sajnos nem tud mit kezdeni a méretéből adódó komplexusával... Addig, amíg nem teszi a saját agyában helyre ezt a dolgot, jelentős javulás nem lesz.
12/13 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, hogy csak 8 centi mereven.
13/13 anonim válasza:
Férfiként írok, ezért azt mondom, hogy ne pátyolgasd a lelkét, mert figyelmes veled és ritka rossz hozzáállása van a dologhoz. Nyilván, a méretéről nem tehet, ezt nem is hánytorgathatod fel neki, ugyanakkor azt meg kellene értenie, hogy a szex neked attól lesz kielégítő, ha te magad is elélvezel, és ő ennek a lehetőségét nem teremtette meg az elmúlt fél évben, ezért jogos a kiakadásod.
Mindenképpen koppints a fejére a hozzáállása miatt. Mondjuk, sok jót ne várj az ilyen beszólásai után meg pláne, mert aki ilyen, az általában azért nem változik, mert nem is érzékeli azt, hogy neked problémád van.
Én azt ajánlom, hogy szakíts és próbáld meg mással egy új kapcsolatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!