Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lehetetlen normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetetlen normális kapcsolatot találni, ha az embernek szexuális igényei eltérnek az átlagostól, de azzal senkinek nem ártanak egyábként?

Figyelt kérdés

Teljesen normális életet élek, de kb. 10 éve keresek már olyan kapcsolatot, amiben a szex számomra is kielégítő.

Arról van szó, hogy fordítva vagyok bekötve. Nekem úgy jó, ha a szerepek megfordulnának és a nő dug meg engem. Mondjuk, 95%-ban. Egyébként ezt leszámítva a párkapcsolat minden elemét hagyományos értelemben tartom jónak. De amikor szex van, az nekem azt jelenti, hogy engem dugnak és nem én dugok. :D

Tudom hogy nekem van péniszem, meg az evolúció ilyen meg olyan szerepekbe szánt minket férfiakat és nőket, de valamiért én mégis így vagyok ezzel.

Nem szeretnék nő lenni és a férfiak sem érdekelnek, a nőkhöz vonzódom, csak a szex van* fordítva :D

*lenne ideális esetben

Szóval, 10 év kudarca után mégis mit kezdjek magammal? Én is szeretnék kapcoslatot, érzelmeket, arra nem vágyom, hogy havi egyszer egy hivatásossal kiperverzkedjem magam...

Van erre valami speciális társkereső, vagy tudjam is én micsoda?

2021. szept. 4. 19:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
#21 arra, hogy meleg vagy.
2021. szept. 4. 22:59
 22/29 A kérdező kommentje:
21, Nem téged kérdeztelek. És ezt tudod mit jelent? Hogy nem vagyok kíváncsi sem a kirekesztő véleményedre, sem a rágalmazásaidra, sem a konteoidra. Tedd meg nekem azt a szívességet, hogy nem írsz többet a kérdésem alá.
2021. szept. 4. 23:10
 23/29 anonim ***** válasza:
#22 nagyon kibillent ez a téma.
2021. szept. 4. 23:14
 24/29 anonim ***** válasza:

20.

Fuh,hát nem én vagyok a bölcs witch doctor aki gives you the magic words, de szerintem talán kicsit többet kéne úgymond "kimozdulnod". Tehát új embereket megismerni, új fajta társaságokkal próbálkozni. Hátha az úgymond segítene. Mondjuk, ez a fétis amit keresel általában nem a visszahúzódó, szolid lányokra szokott jellemző lenni. A punk rock meg ilyenek pl. jó irányzat, szerintem egy-egy bulin, koncerten biztos találnál olyan lányt akinek nem lenne ellenére a dolog.

Más most hírtelen nekem sem jut eszembe :/

2021. szept. 4. 23:54
 25/29 A kérdező kommentje:

24, Do you beszélni hunglish nyelv? Eléggé impresszív! :D

Szóval punk-rock. Ezt amúgy miből gondolod? Ők "vadabbak" vagy ez csak egyfajta sztereotípia?

Nem gond, azért köszi:)

2021. szept. 4. 23:57
 26/29 anonim ***** válasza:

Tank you máj komám.

Amúgy őszintén, az egész sztereotípiát egy punk ismimre alapozom, akinek pl. Bejön az ilyesmi. Azért rá mert rajta kívül mástól még sosem hallottam hogy ilyesmire vágyna.

2021. szept. 5. 00:04
 27/29 A kérdező kommentje:

:)

Hát.. köszi. Nem akarsz vele összekötni valamilyen formában? 😂

2021. szept. 5. 00:30
 28/29 anonim ***** válasza:
Én amikor a nejemmel összejöttem, akkor elég visszafogott stílusú, enyhén rocker beütése volt. Az életben igen visszahúzódó lány volt, semmi kirívó nem volt rajta, ellenben az ágyban egy igazi vadmacska, aki nem szégyenli használni a felcsatolhatóját. És egyáltalán nem használja rosszul. Nagy szerencsém volt, hogy megtaláltuk egymást, neked kitartást kívánok, nem lehetetlen találni ilyen lányt. :) több olyan ismerősöm is van, akik megszeretnék dugni a pasijukat, de ők elzárkóznak tőle. Vannak ilyen lányok, nem kevesen, csak lehet nem ezen a fórumon, itt bárkinek célzod a kérdésed, mindig csak lefikáznak és melegeznek....
2021. okt. 11. 09:14
 29/29 anonim ***** válasza:

"És ha 20/19 segédeszköz megy fel neki egyszer pedig -amikor én is dugnék- akkor a farkam?"

Tedd fel magadnak ugyanezt a kérdést: ha téged 20/19 alkalommal nem dugnának, hanem azt várnák, hogy te dugj, és egyszer megkapnád, amire vágysz, az kielégítene?

2022. febr. 9. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!