Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lehetetlen normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetetlen normális kapcsolatot találni, ha az embernek szexuális igényei eltérnek az átlagostól, de azzal senkinek nem ártanak egyábként?

Figyelt kérdés

Teljesen normális életet élek, de kb. 10 éve keresek már olyan kapcsolatot, amiben a szex számomra is kielégítő.

Arról van szó, hogy fordítva vagyok bekötve. Nekem úgy jó, ha a szerepek megfordulnának és a nő dug meg engem. Mondjuk, 95%-ban. Egyébként ezt leszámítva a párkapcsolat minden elemét hagyományos értelemben tartom jónak. De amikor szex van, az nekem azt jelenti, hogy engem dugnak és nem én dugok. :D

Tudom hogy nekem van péniszem, meg az evolúció ilyen meg olyan szerepekbe szánt minket férfiakat és nőket, de valamiért én mégis így vagyok ezzel.

Nem szeretnék nő lenni és a férfiak sem érdekelnek, a nőkhöz vonzódom, csak a szex van* fordítva :D

*lenne ideális esetben

Szóval, 10 év kudarca után mégis mit kezdjek magammal? Én is szeretnék kapcoslatot, érzelmeket, arra nem vágyom, hogy havi egyszer egy hivatásossal kiperverzkedjem magam...

Van erre valami speciális társkereső, vagy tudjam is én micsoda?

2021. szept. 4. 19:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
68%
Aha, de egy átlag nőnek hiányzik a behatolásos szex. Én erről beszélek. És ezt nehezen elégíted ki, ha téged kell dugni. 3as vagyok
2021. szept. 4. 20:40
 12/29 A kérdező kommentje:

És ha 20/19 segédeszköz megy fel neki egyszer pedig -amikor én is dugnék- akkor a farkam?

Vagy a segédeszközös dolog nem olyan? Pszichésen nem az igazi?

2021. szept. 4. 20:42
 13/29 anonim ***** válasza:
45%
A homo kategóriában egy àlompasi lennél. Ha oda írod ki ma este màr gerincre váglak.
2021. szept. 4. 20:52
 14/29 anonim ***** válasza:
Jó, hagyjuk, nem érted. Nyilván mert sosem elégítettél ki nőt, de így nem is fogsz. Ha szexelek, akkor a pasit akarom érezni, nem szilikont. Így elég nehéz lesz nőt találni, pasival több sikered lenne.
2021. szept. 4. 20:52
 15/29 A kérdező kommentje:

14, felháborító vagy. mégis hogyan jutottál arra a hibás következtetésre, hogy nem elégítettem ki nőt? Szerinted mindenki pontosan ugyanolyan, mint te, igaz? És ott voltál az összes kapcsolatom összes együttléténél, igaz?

Nem szégyelled magad?

2021. szept. 4. 21:01
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen, de nem is könnyű. Minél speciálisabb a szexualitásod annál kevesebb ember lesz aki megfelel neki. Ha viszont tudod hol és hogyan keresd akkor megtalálod azokat a közösségeket ahol ezek az emberek "forognak" és nem találomra kell "lövöldöznöd".
2021. szept. 4. 21:25
 17/29 A kérdező kommentje:
16, épp ez az! Nem ismerem ezeke a közösségeket. Van valam tipped?
2021. szept. 4. 21:27
 18/29 anonim ***** válasza:

17

Itt a gyakorin elég abberrált van. Szerintem jo helyen jársz.

2021. szept. 4. 21:37
 19/29 anonim ***** válasza:

Milyen lányok tetszenek?

Általában milyen körökben forogsz?

Milyen dolgok érdekelnek? (Nem szexben)

Milyen zenét hallgatsz? Milyen filmeket szeretsz?

Alapjáraton milyen személyiség vonzz, milyen emberekkel veszed körbe magad szivesen? Milyen közeget érzel leginkább a magadénak?

Lehet azt hiszed ezek arbitrary, értelmetlen kérdések és sehogy nem kapcsolódnak a kérdésedhez, de tévedsz.

Mikor valakinek úgymond special igényei vannak, és nem talál rájuk partnert, a probléma fő oka általában az, hogy az illető rossz helyen keres.

Ha pedig bemegyek a burger kingbe, és elkezdem keresni a bigmacet a menün, könnyen előfordulhat, hogy 10 év alatt sem találom meg.

Na, van egy olyan női megérzésem, hogy nálad is ez lesz a probléma.

2021. szept. 4. 22:25
 20/29 A kérdező kommentje:

Leginkább az alacsony, vékony lányok tetszenek, akiknek szolidabb kisugárzásuk van, az idősebb korosztályból pedig azok, akiknek határozott fellépésük van. (de nem erőltetett és nem férfias, az nem tetszik)

A baráti körben, kb. 10-12 személy+párjaik, néha még a család barátai és azok ismerősei. Ritkábban járok bulizni vagy új társaságba, de alapvetően ha új vagyok valahol, akkor könnyen ismerkedek és alakítok ki új kapcsolatokat, nem vagyok sem bezárkózott, sem félénk, viszont a szociális igényem nem kimondottan magas,ezt úgy értem, hogy nem érzek belső kényszert arra, hogy mindig új emberekkel ismerkedjek.

Mindenevő vagyok. Tényleg! Ha valami érdekesnek tűnik, akkor szeretem megérteni hogyan működik, amolyan analista beállítottság. Amúgy, legjobban a számomra idegen mondjuk női dolgok érdekelnek. Azokkal napokon/heteken át tudnék foglalkozni szimpla kíváncsiságból. :)

Teljesen hangulatfüggő, de többnyire trance, industrial, punk-rock, pop, metál... :D Lényeg, hogy legyen benne sok kérdőjel és az csak jó, ha több síkon is fut, de hogy kategóriát mondjak: thriller, krimi, aztán dráma, sci-fi.

A nyugalmat szeretem magam körül, ezáltal a kiszámítható és békés embereket kedvelem, az nem baj, ha valaki pörgős és szeret élni, néha nekem is jólesik, társaságba menni, de szívesebben vonulok el a természetbe.

Nem, igazából nem hiszek semmit. :)

Megkérdezhetem, hogy mire jutottál a válaszokból?

2021. szept. 4. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!