Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátommal soha még nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal soha még nem jutottunk a tényeges szexig, mert mikor betenné mindig elmegy közvetlenül előtte. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

próbálok megértő lenni, meg nem nagy dobra verni. De eddig egyik próbálkozás sem jött össze, mielőtt berakja pont elmegy.

23 évesek vagyunk. (állítása szerint csak a kezéhez van szokva) Nem tudom mit gondoljak

2021. szept. 2. 17:15
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Utána már nem keményedik be neki teljesen, csak úgy félig áll fel. Pedig próbálkoztunk. Még fél nap után sem, kell 1-2 nap
2021. szept. 2. 18:09
 12/24 anonim ***** válasza:
90%
Akkor is elmegy, ha kézbe veszed?
2021. szept. 2. 18:12
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ok hogy nem mindenkinek ugyanolyan a libidoja de egy fiatal 23 eves ferfinak aki egeszseges... szinte egyfolytaban all a fsza... bocs a kifejezesert.

Lehetsegesnek tartom hogy van valami egeszsegugyi problemaja, a hihetetlenul korai magomlesen felul is.

2021. szept. 2. 18:14
 14/24 A kérdező kommentje:

12-es

Szinte rögtön, vagy lelankad

2021. szept. 2. 18:16
 15/24 anonim ***** válasza:
87%
1-2 nap kell, hogy újratöltsön? Ott valami gáz van....bocsi.
2021. szept. 2. 18:45
 16/24 anonim ***** válasza:
91%

Ez szerintem is túl van az itteni tanácsok hatáskörén.

Az magömlés és extrém korai és az 1-2 napos reload is durván hoszzú idő.

Amikor magának csinálja, akkor is ezek a számok?

2021. szept. 2. 18:52
 17/24 anonim ***** válasza:
87%
A #15 vagyok: nekem 43 évesen egy újratöltés max. 3-4 óra és szerintem még ez is kicsit sok. Szóóóval problémás a párod.
2021. szept. 2. 18:56
 18/24 A kérdező kommentje:
Én is úgy érzem hogy ez halott ügy, de ő meg kb nem akarja beismerni hogy ez nem oké. Ha megtörténik ez a korai magömlés, úgy tesz mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne és nem hajlandó róla beszélnk, semmi.
2021. szept. 2. 19:46
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
#15. Szerintem okos lány vagy és nagyon jól tudod, hogy tovább kell lépned. Csupán megerősítésre vársz. Lépj tovább!
2021. szept. 2. 19:59
 20/24 A kérdező kommentje:

Csak sajnálom hogy emiatt hagyom ott, biztos még egy pofon lesz neki, így is gondolom titkon lehet marcangolja magát, vagy van valami problémája, és félek hogy még rosszabb lesz neki.

De pesrze, tovább kell lépni

2021. szept. 2. 20:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!