Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátommal soha még nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal soha még nem jutottunk a tényeges szexig, mert mikor betenné mindig elmegy közvetlenül előtte. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

próbálok megértő lenni, meg nem nagy dobra verni. De eddig egyik próbálkozás sem jött össze, mielőtt berakja pont elmegy.

23 évesek vagyunk. (állítása szerint csak a kezéhez van szokva) Nem tudom mit gondoljak

2021. szept. 2. 17:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Vagy megmondod neki figyu ez így nem baró, menj el kivizsgáltatni magad nincs e szervi oka ennek a dolognak... de így nem tudok veled szexelni mert alkalmatlan vagy rá.

Ha meg fiatalon nincs szex az rég rossz.

2021. szept. 2. 20:21
 22/24 anonim ***** válasza:
#15. Egytzer mindenki megtalálja a párját. 😉
2021. szept. 2. 20:23
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom, menjen el kivizsgálásra. Én 45 éves vagyok, de max fél órán belül újra tölt a cerka…
2021. szept. 2. 20:56
 24/24 anonim ***** válasza:

Ez a korai magömlés explicit (itt: súlyos) esete. Nem szervi, hanem pszichés eredetű, a gyógyítása lassú és türelmet igénylő feladat. De semmi értelme, ha a "betegnek" magának nincs betegségtudata, nem akarja a gyógyulást.

Kérdező, vond le a következtetést saját magad!

2021. szept. 3. 08:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!