Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nő dugja meg faszit felcsatolhatóssal, akkor honnan tudni, hogy vége van az aktusnak?
Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 22:37
1/9 anonim válasza:
Onnan, hogy nagyon nagyot élvezek ettől. Nyögök, lihegek. F
3/9 anonim válasza:
Onnan, hogy ha felhozza, szakítok, szóval vége.
4/9 anonim válasza:
Kijön az összes "Barnabás" hátulról a hapsinak.
5/9 anonim válasza:
Nincs konkrét vége így (ezért se szeretem a "standard" felállást) de ilyen esetben amikor a lány úgy érzi, hogy elég volt neki
6/9 anonim válasza:
Új értelmet nyer a színlelt orgazmus. Mostmár fiúk is képesek rá?!
7/9 anonim válasza:
Mikor engem dug az asszony én el tudok élvezni úgy is. Na utána van vége.
8/9 anonim válasza:
Van olyan felcsatolható szerszám, aminek befelé is van vége, esetleg még rezeg is mozgás közben, szóval a nőt is izgatja konkrétan fizikailag, amikor csinálja az egészet. Ilyen esetben általában addig tart az aktus, amíg a nő el nem élvez. Egyébként meg addig, amíg szimplán csak jólesik neki, vagy mondjuk el nem fárad közben. De amúgy ez a kérdés nagyon ilyen pasis gondolkodásra vall szerintem, mármint hogy csak az számít, aminek látható jele és eredménye van, és vége is mindig csak akkor lehet, amikor fröccsen a sperma.
9/9 anonim válasza:
7-es vagyok. Nálunk a páromat alapból izgatja a dolog, ő szokta szorgalmazni. Szóval eleve be van gerjedve, plusz dörzsöli neki a felcsatolhatós. Úgy még nem élvezett el (asszem), de hát nem is bírja a dugás tempót sem. (Ő azért rájött, hogy nem annyira könnyű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!