Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hosszabb kapcsolat vége után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszabb kapcsolat vége után mennyi idő telt el az első szex-ig legyen az friss kapcsolat, alkalmi vagy maga az újdonsült ex?

Figyelt kérdés
Nevezzük hosszabb kapcsolatnak mondjuk a minimum 2 évet

2021. jún. 5. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Fél évnél tartok.

Szakítás után én sosem ismerkedem. Alkalmira olyankor nincs igényem, komolyabban meg csakis akkor ismerkedek, ha már 100%ig túlvagyok az előző kapcsolaton. Most ez utóbbi nálam már megvan, visont annyira siralmas a férfi felhozatal, hpgy inkább nem szexelek, minthogy valami idiótát szedjek össze. Magamra koncentrálok, fejlesztem magam, edzek stb, aztán majd jön olyan, aki érdekes lesz. Persze sokszor nehéz, mert nekemmagas a libidóm, de ez van.

Persze exem azóta lekúrt már minimum 5 csajt, már van valami új nője is. A szakítás után egy héttel már másban volt. Az ilyen embereket csak szánni tudom, primitívek és egyértelmű, hogy nem alkalmasak kapcsolatra sem. Akinek az az első, hogy elmenjen kúrogatni, az olyan is:) legyen férfi vagy nő az illető

Én nem mással vígasztalódom, akkor ismerkedem, ha már érzelmileg stabil vagyok és továbbléptem. Ez így korrekt. Plusz azzal hogy elmegyek kúrogatni, semmi se lesz jobb. Azzal a sok érettlen ember próbál továbblépni. De annak nem ez módja:)

N

2021. jún. 5. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
3 év párkapcsolat után nekem eltelt újabb 3 év. Az volt az első, ez meg a második kapcsolatom. Bár nem ez a normális, de én nehezebben találok párt, nekem nem megy könnyen az ismerkedés. F
2021. jún. 5. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Asszem' kb. 3 hónap. Még ott volt az emlék, sz.rul esett a szakítás (diákszerelem), de volt némi pia is, meg hozta a lehetőséget az élet - nem mondtam rá nemet.
2021. jún. 5. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
85%

1 nap.

Eléggé kiakadtam a szakítástól és másnap elmentem egy prostihoz és jól kiélvezkedtem magam.

2021. jún. 7. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!