Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Atraktra kérdése:
Lányok egy újdonsült kapcsolatban először?
Figyelt kérdés
Először csak orális szexet adtok a srácnak vagy le is feküdtök vele ha már minden úgy alakul ?2016. aug. 31. 07:38
1/7 A kérdező kommentje:
kort is írjatok már a válaszok után
2016. aug. 31. 07:39
2/7 anonim válasza:
Most 19 vagyok, de a barátomat 14-15 évesen cumiztam le elōször. 18 évesen vesztettem el vele a szüzességem. Még mindig ō a párom.
3/7 A kérdező kommentje:
De miért jobb cumizni mint lefeküdni?Én azt hittem ez durvább a csajoknak mint lefeküdni
2016. aug. 31. 07:44
4/7 anonim válasza:
Mindenkinek más az értékrendje ..
Én például még egyiket sem csináltam, pedig 21 éves vagyok. Jelenleg is van barátom és elég megértő ezzel kapcsolatban.
21/L
5/7 anonim válasza:
Azért jobb elsőnek orálisan csinálni mert így fokozatosan ismered ki a párod. Tudod hogy mi fog neki jól esni mire szexre kerül a sor ;) 22 L
6/7 anonim válasza:
mirt lenne ez a sorrend? altalaban eloszor fekszem le vele.
7/7 anonim válasza:
Én az " elavultabb ,, kategóriába tartozom..! Ha partner, akkor komoly kapcsolat, amit szeretek felépíteni! Csók - tapi stb... Aztán a szex, kis bevezetéssel! És utána az orál / Egyebek ! :D
Ahogy már írták is, mindenki másképp véli !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!