Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 21 éves lány vagyok, és egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves lány vagyok, és egy 43 éves férfival vagyok kapcsolatban 2 hónapja. Mire számítsak a részéről?

Figyelt kérdés
Pozitív, negatív dolgok történtek egyaránt, de inkább pozitív. Szerintetek milyen hosszú kapcsolatra számíthatok részéről?
2016. aug. 30. 14:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted.
2016. aug. 30. 14:53
 2/19 anonim ***** válasza:
60%
Hamarosan megjön a nyugdíj.
2016. aug. 30. 14:55
 3/19 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is 21 éves a barátnőm.Én meg 43 vagyok.

Csak nem ő tette fel a kérdést?

Basszus.Mindjárt ráírok.:)

Ja,és 43 évesen is különbül nézek ki.Mint sok 20-30 éves.

Nem nyugdíjból élek:)

2016. aug. 30. 15:00
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
kérdés van e gyerek, akar-e tőled gyereket.. vagy örök ifjú a srác és felhőtlenül akarja tovább élni az életét mindenfajta komolyabb elkötelezettség nélkül?
2016. aug. 30. 15:00
 5/19 A kérdező kommentje:
Örök ifjú. :)
2016. aug. 30. 15:01
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

ameddig te is erre vágysz biztos nem lesz gond. csak kérdés mi lesz ha nálad felülírja a dolgokat az "anyai ösztön"?

nézd, én 25 vagyok, eddig nem mondom, hogy faltam a nőket, de bevallottan a kalandot kerestem, az újat, a jobbat.. aztán mostanában valami megváltozott, még mindig izgat a másik lányok szoknyája, de most már nem cserélnék, mert komolyabbra vágyom, gyerekeket szeretnék, családot, egy biztos pontot. két éve ha ezt mondom mint most lehet nevetek magamon, de eljött ez is :)

25f

2016. aug. 30. 15:10
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
A korából még semmire sem lehet következtetni. Pl. ismeretségemben vannak 40 körüli elvált gyerekes férfiak, akik már csak szórakozgatni akarnak a csajokkal, de vannak olyanok is, akik most már tényleg családot akarnak, jellemzően jóval fiatalabb nővel. Illetve vannak csajozó párkapcsolatban élők is...
2016. aug. 30. 15:43
 8/19 anonim ***** válasza:
3%
Tripper + Kankó. Együtt frankó! Erre számíts.
2016. aug. 30. 16:01
 9/19 A kérdező kommentje:

Független, így nincs feleség, vagy ilyesmi.

És nem nemi beteg. ;)

2016. aug. 30. 16:03
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Igy hülyeség gondolkozni, nem csak a részéről !!! A ti részetekről, mivel kettőtökön múlik. Annyira lesz pozitiv vagy negativ ahogy ketten hozzá álltok.
2016. aug. 30. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!