Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves lány vagyok, és egy 43 éves férfival vagyok kapcsolatban 2 hónapja. Mire számítsak a részéről?
Leginkább jó szexre számíthatsz ;-)
Hogy a kapcsolat milyen lesz, az nem a korkülönbségen múlik ...
Ha még előtte állsz, általánosságban ami a szüzességed elvesztését illeti, egy ilyen idős férfi már jól tudja kontrollálni h. mikor mit tesz, képes maximálisan Rád figyelni,türelmesebb tud lenni, kevésbé érik meglepetések az esemény során, nem fog gyorsan elmenni, ha szükséges képes lassítani, a tapasztalatából csak jó származhat a legelső alkalommal.
Vannak szexológusok, akik a dolog technikája szempontjából kifejezetten azt tartják ideálisnak, ha jelentős a korkülönbség a párok között a szexuális életbe bevezetéskor.
Egy további szexkapcsolatban, ami végül is a külvilág kizárásával történik, még csak olyan problémák merülhetnek fel, hogy eltérhetnek a szexuális igények, ami a gyakoriságot, a pózokat, a változatosságot illeti, egy második menet előtt hosszabb regenerációra lehet szükség stb.
Hosszabb távú párkapcsolatból már lehetetlen kizárni mások elutasító véleményét, értetlenségét, megdöbbent tekinteteket. Ennek elviselése sok energiát emészthet fel.
Együttjárás során előbb-utóbb jelentkezni fog az eltérő mozgásigény, berögzült szokások, eltérő érdeklődési kör stb.
Gyermekáldásra gondolva pedig gyors utánaszámolás, h. mire nagykorú lesz egy elsőszülött, addigra a papája már legalább 62 éves, egyre inkább a nyugdíjából kellene fenntartania a családját, az önálló keresővé válásig pedig további évek telnek el.
Nem beszélve még az iskolában a többi osztálytárs beszólásairól stb.
Ez az ember egy dj?:)
Amúgy nem tudom, én is örök ifjú vagyok, de engem jobban vonzanak a 30 feletti nők.
20 évesen együtt voltam fél évig egy 47 évessel. Szerettem őt, jó is volt egy darabig minden, aztán úgy éreztem, hogy megfojt. Állandóan féltékeny volt, ha nem voltunk együtt és hisztériázott ha össze vesztünk.
Időtöltésnek jó volt, de véresen komolyan nem gondoltam vele.
Ja és cáfolom, nem volt jó az ágyban, bár ő ezt gondolta magáról.
15. voltam
Köszönöm a válaszokat. :)
Szerencsére én mindent megkapok tőle: odaadás, szeretet, figyelem. És mellette testileg is. :)
#16:
Bocs! Magamból indultam ki és általánosítottam ;-)
(#11-es, 41/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!