Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jartatok már hasonló cipőben? Ha igen, mi lett a vége?
Ellentétes nemű barátotok bár kapcsolatban volt, úgy éreztétek hogy hozzátok is vonzódik.
Nálam úgy volt hogy korábban a srác nagyon nyomult nálam de akkor még más volt a kiszemeltem, eljárogattam attól még vele találkozni, de én barátinak gondoltam. Aztán emiatt a fiúnak lett egy csaja, aki elég éretlen hozzá képest meg jóval fiatalabb is. És mindig velem irkál a srác este meg nagyon szeretne találkozni. Nekem azóta elkezdett bejönni? Mit kéne tennem? Akinek van asonló tapasztalata, légyszi ossza meg
20/L
Ott volt a lehetőség előtted amikor ő is szabad volt.
Most már szerintem várd meg hogy újra szingli legyen. Így tisztességes.
Kicsit komolyodni kéne még. Átgondolni a döntések következményeit... Meg alapból átgondolni hogy egyáltalán te mit is akarsz...
Láthatóan fingod sincs semmiről
Így jártál. Kis ízelítő mit érzett a barátod aki nyomult rád és mégsem lett belőle semmi. Mert neked más tetszett.
Légy türelmes, ahogy ő is az volt.
Tökéletes példája a 2 szék között a földre effektusnak.
Tanulj az esetből és legközelebb ne játszd a királylányt, aki a lovagot várja.
Remélem azt mondanom se kell, hogy a minimum az lenne, hogy megvárod amig a srác szakít magától. Addig ne is találkozgassatok, mert csak a feszkó lesz.
Ugyan már! 20 éveskék vagytok! Ilyenkor még nem kell rohanni az oltárhoz. Találkozol vele, és elmondod hogy tetszik neked, és kár hogy amikor ostromolt, lepattintottad. Erre fog valamit lépni. Lepattint, vagy otthagyja a lányt és veled kezd, vagy mindkettőtöket megtart! 20 évesen légy egy kicsit lazább!
Ha elutasít nem szégyen, hisz a haverod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!