Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban szopott, pàrkapcsolatban nem. Miért?
Van egy csaj aki korabban a szexpartnerem volt aztán utána egy barátommal párkapcsolatba kezdett. A barátom panaszkodik, hogy a szopás tabu a csajnál és kérdezte h velem is így volt e. Én meg mondtam neki, hogy dehogy, engem nagyon is lelkesen szopott. Lányok, ti értitek ennek a logikáját?
(Persze, érzek is egy kis elégtételt emiatt, de ez most nem tartozik ide)
Könnyen lehet, hogy a barátod számára nem elsődleges a higiénia.
Vagy valami miatt kellemetlen a szaga/íze.
Lehet hogy az ő pénisze nem túl esztétikus neki vagy sok előváladéka van, esetleg rossz is az íze. Nem tudom, mindenesetre érdekes:D velem sosem volt ilyen, hogy valakinek igen, valakinek meg nem csináltam
N
#6: és ilyenkor miért fekszel le vele? Ha nem tetszik a farka, rossz ízű is stb akkor miért engeded a puncidba? Ezt sose értettem
Esetleg azért se csinálja, mert még nem érzi biztosnak a kapcsolatot, nem biztos benne, hogy a párja a szexre utazik-e vagy tényleg vele akar lenni, nem bízik meg még benne.
Bár ahogy kidumáljátok, nem csodálom, hogy nem bízik meg a pasijában, nem lesz ez valami hosszútávú kapcsolat, ha ilyen emberekkel van körülvéve. Attól még, mert mindketten voltatok vele, a szexualitás egy kapcsolatban két ember privát ügye és gusztustalan kibeszélni a másikat.
Egyébként lehet, hogy rossz tapasztalatai vannak, akár veled, akár más férfiakkal és elvették a kedvét teljesen.
#6 vagyok
Es nyilván nem fekszem akkor le vele.. Nem is értem ezt hol olvastad:D En sem értem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!