Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg lányoktól/nőktől kérdeznék… Ti az első puszitól az utolsó sóhajig élvezitek a szexet a partneretekkel? Legyen az párkapcsolat, vagy szexkapcsolat.
Soha semmi élvezetet nem nyújtott számomra a szex, az orgazmuson kívül.
Nem érdekel az előjáték, utálom a túlzott testi közelséget, az izzadt testünket, nem szeretem az orált, se azt ha engem nyalnak, sem a pasi farkát a számban, sem semmit. Pedig közel 40 éves vagyok, és még semmi szépséget nem találtam a szexben. Az orgazmust meg egyedül is el tudom érni.
Aszexuális lennék? Vagy mi bajom van?
Igen, attól fogva élvezem hogy csak arcon puszil, vagy végigsimítja a kezem, addig az utolsó utáni pillanatig, mikor már belém élvezett és én még szorítom magamhoz.
Könnyen lehetsz aszexuális, nekik is jól esik az orgazmus, de nem kívánják a testi kapcsolatot. Ne erőltesd magadra a szexet, keress valakit aki így elfogad, és te is fogadd el magad, mert teljesen normális dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!