Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok/Nők, volt már olyan partneretek, aki arra gerjedt, ha aktus közben erősebben megragadja, és leszorította a csuklótokat?
Akkor majd ha lesz időd, fejtsd ki..
Most már én is off-on vagyok, de bejön ez a téma. Ha gondolod.. :)
Nem volt. Ha lett volna, lerúgtam volna a farkát.
Aktusozni sem szoktunk. Fantasztikusokat szeretkezünk anélkül, hogy közben kitépnénk egymás kezét lábát.
Kedves 8#-as válaszoló. Attól mert neked nem jön be az e fajta szeretkezés, együttlét.. még nem azt jelenti, h nem jó.
Ha te csak az szerelmeskedős szexet szereted (amit egyébkén én is szeretek) akkor te csak úgy szeretkezel. Viszont nagyon sok nőnek bejön a kicsit vadabb együttlét, mikor tényleg nőnek érezheti magát. A kiszolgáltatottság tudata, meg a férfi dominancia még izgatóbbá teszi a nő számára a szenvedélyes, erotikusan vad együttlétet. És ez persze vica-versa. A férfi számára is legalább ilyen izgató ez a történet.. :)
#8 nem akarlak kizökkenteni a fantáziálásból, de elárulom, hogy egy nő nem attól fogja magát nőnek érezni az ágyban, hogy egy frusztrált majom erőszakoskodik vele. ezt maximum a traumatizált, sérült lelkületű nők gondolják izgalmasnak, mert nem ismernek mást, és tudatalatt vonzódnak a degeneráltakhoz.
dominánsnak lenni pedig szintén egészen mást jelent.
a szeretkezéshez hozzátartozik a kemény phaszás is, viszont onnantól, hogy a kemény phaszásba bekerül az "én férfi vagyok, azt csinálok a nő testével, amit akarok, mert erősebb vagyok", az onnantól cro-magnoni agresszió, aminek nincs helye egy nő lelkivilágában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!