Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves Lányok/Nők, volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Lányok/Nők, volt már olyan partneretek, aki arra gerjedt, ha aktus közben erősebben megragadja, és leszorította a csuklótokat?

Figyelt kérdés
Illetve kedvencem a kutyapóz, mikor a szexpartneremnek aktus közben hátra csavarom a vékonyka csuklóját, és kontroláltan de még is szenvedélyesen vadul szertkezünk egy hatalmasat! Milyen tapasztalataitok voltak, vannak e téren?

2018. okt. 27. 05:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek kuszolgáltatott helyzetben lenni, de most nincs kedvem kifejteni....
2018. okt. 27. 05:14
 2/14 anonim ***** válasza:
*kiszolgáltatott
2018. okt. 27. 05:14
 3/14 A kérdező kommentje:

Akkor majd ha lesz időd, fejtsd ki..

Most már én is off-on vagyok, de bejön ez a téma. Ha gondolod.. :)

2018. okt. 27. 05:21
 4/14 A kérdező kommentje:
Mármint a kifejtést.. 😂 ;)
2018. okt. 27. 05:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam fordítva van. Az én partnerem a világért sem akarna kicsit “erőszakoskodni” hiába kérem. Nála ez szeretet-tisztelet kérdés. Pedig benne lennék egy két dologban.
2018. okt. 27. 09:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt, és nekem nagyon bejött. Imádtam, szerintem nagyon izgató. Ennél sokkal durvább dolgokat nem szeretem, és eleinte ettől is tartottam, de utána nagyon megtetszett
2018. okt. 27. 10:05
 7/14 A kérdező kommentje:
Szerintem egy ilyen együttlét, sokkal szenvedélyesebb, intenzívebb, ez által izgatóbb is.. :)
2018. okt. 27. 16:21
 8/14 anonim ***** válasza:
23%

Nem volt. Ha lett volna, lerúgtam volna a farkát.

Aktusozni sem szoktunk. Fantasztikusokat szeretkezünk anélkül, hogy közben kitépnénk egymás kezét lábát.

2019. jan. 18. 06:55
 9/14 A kérdező kommentje:

Kedves 8#-as válaszoló. Attól mert neked nem jön be az e fajta szeretkezés, együttlét.. még nem azt jelenti, h nem jó.

Ha te csak az szerelmeskedős szexet szereted (amit egyébkén én is szeretek) akkor te csak úgy szeretkezel. Viszont nagyon sok nőnek bejön a kicsit vadabb együttlét, mikor tényleg nőnek érezheti magát. A kiszolgáltatottság tudata, meg a férfi dominancia még izgatóbbá teszi a nő számára a szenvedélyes, erotikusan vad együttlétet. És ez persze vica-versa. A férfi számára is legalább ilyen izgató ez a történet.. :)

2019. jan. 27. 20:05
 10/14 anonim ***** válasza:
49%

#8 nem akarlak kizökkenteni a fantáziálásból, de elárulom, hogy egy nő nem attól fogja magát nőnek érezni az ágyban, hogy egy frusztrált majom erőszakoskodik vele. ezt maximum a traumatizált, sérült lelkületű nők gondolják izgalmasnak, mert nem ismernek mást, és tudatalatt vonzódnak a degeneráltakhoz.

dominánsnak lenni pedig szintén egészen mást jelent.

a szeretkezéshez hozzátartozik a kemény phaszás is, viszont onnantól, hogy a kemény phaszásba bekerül az "én férfi vagyok, azt csinálok a nő testével, amit akarok, mert erősebb vagyok", az onnantól cro-magnoni agresszió, aminek nincs helye egy nő lelkivilágában.

2020. nov. 5. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!