Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban csak szexeltek a partneretekkel, vagy van más is?
vacsora, túra, séta volt együtt, lakáson kívül
vacsora, film, lakásában tennivalók, lakáson belül
Volt olyan szexkpacsim, ahol valóban csak szex volt.
De volt olyan is, hogy időnként csináltunk közösen mást is a hancúron kívül.
Amiben én voltam, ott volt városnézés, kajálás, filmezés is:) De egy idő után már kezdtem komolyabban érezni sajnos, később megszűnt köztünk a viszony.
24L
Pontosan így. Közös programokat is szerveztünk, közösen főztünk, filmeztünk, haverokkal lógtunk, együtt aludtunk stb. Nem csak dugni jártunk össze.
27F
A dolog lényege az hogy nyilván akik úgy szeretők hogy legalább az egyiknek van kapcsolata akkor tuti hogy nem lesz nyilvános helyen megjelenés együtt szóval közös programok sem a szexen kívül.
Ha mindketten szinglik vagytok akkor bármi lehet amit mindketten szeretnétek csak akkor meg előfordulhat hogy valamelyik részről szerelem lesz ami cikis ha csak az egyikőtök érez így 😁Egyébként meg minden csak megbeszélés kérdése :)
Két szex kapcsolatom volt életem során.
1. Találkoztunk itt - ott amott, kocsival hozzá, vagy kocsiban szex és viszlát.
2. Találkoztunk, kocsival mentünk el valahova, vagy hozzá, de sosem mutatkoztunk nyilvánosan együtt. Filmet néztünk, kaját rendeltünk, szex után össze bujtunk. Ő is, én is elmondtam a problémáim, megbeszéltünk mindent, még abban is tanácsot adtam hogy jöjjön össze a csajjal. :) egyikünk sem érzett többet, sosem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!