Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek volt már szexkapcsolatuk! Veletek történt már olyan, hogy beleszerettetek a partneretekbe vagy fordítva?
Mennyi idő alatt és mi lett a vége?
Ha a partner részéről történt a szerelembe esés, konkrétan megmondta vagy csak a megnyilvánulásaiból lehetett tudni, hogy már többet érez?
EgyikbPartnerem szeretett belém, kb 3 hónap után de csak akkor mondta el, amikor mondtam hogy én tovább lépnék. Mert találkoztam egy olyan lánnyal akivel komoly kapcsolatom lenne... Nem volt könnyű
Egy másikkal meg kölcsönösen, és azóta is együtt vagyunk
Már több éve ismertem, mire összejöttúnk.
Beleszerettem, 8-10 alkalom lehetett.
Aztán jött neki egy másik és engem "lecserélt".
A srác fiatalabb volt nálam, több mint egy évtizeddel.
Másfél évig volt szexkapcsolat köztünk, ám egyre sűrűbben akart tovább maradni, velem reggelizni, vacsorázni, közös programokat csinálni, stb.
Majd egyszercsak kibökte, hogy belém szeretett.
Akkor mondtam neki, hogy nekem nem fér bele kapcsolat, és megszakítottam az affért.
Hat jelenleg nem tudom....
De inkább úgy lenne a legjobb ha nrm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!