Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt olyan Bács-Kiskun...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ivel1 kérdése:

Vannak itt olyan Bács-Kiskun vagy Csongrád megyei lányok, akiknek volt már szexkapcsolatuk vagy esetleg kipróbálnák azt?

Figyelt kérdés
Ha kipróbálnád akkor mi vonz benne. Ha már próbáltad akkor mi késztetett rá hogy belemenj? Esetleg te kezdeményezted?
2017. máj. 10. 16:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Bacs Kiskun megyei✋

Volt mar szex kapcsolatom, en szerettem. Egymast elegitettuk ki ugy hogy nem voltak kotelezettsegeink, nem fuggottunk egymastol

2017. máj. 10. 16:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Volt . szingli voltam és miért ne? Szexre mindenkinek szüksége van. És nem bűn ha nem pàrkapcsolatban szexelsz. Akkor épp egy jó ideig nem szerettem volna kapcsolatot. Nem én kezdeményeztem. Nem ezzel a szándékkal ismerkedtem csak beszélgettünk mind ketten megmondtuk,hogy szimpatikus a másik számunkra de többet nem akarunk a másiktól. 1 êvig tartotr. A végén Ő becsajozott nekem meg lett párom. Lényegében ennyi. ( Bács-Kiskun megye, Kecskemét)
2017. máj. 10. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!