Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok ilyen sokan szexkapcsolatban illetve miért ez a mérv adó?
Valakinek éppen erre van most szüksége, valamilyen oknál fogva.
Egyébként a szexkapcsolatban is vannak jó dolgok.
Ha meg találod azt, akivel jól megèrtitek egymást az ágyban,akkor elég 1 emberrel csinálni állandóan.
Aztán ki tudja,lehet belőle bármi is.
F
Én többször megpróbáltam, de évek után sajnos unalmas ugyanazzal dugni, hiába szereted. A 21. században a monogámia csak önsanyargatáshoz és megcsaláshoz vezet, az emberek 90%-nál, (persze vannak tökéletesen megelégedők, de az emberi spirituszra nem ez jellemző), én pedig minden téren elég magasra teszem a lécet.
Nálam ideális állapot az ha van 4-5 lány akivel szexkapcsolatban vagyok, vagy egy nyitott kapcsolat (ahol imádom a párom) mellé 1-2 lány akivel néha összejárunk lazulni. Most utóbbi van, és mindenki boldog.
Én alapvetően párkapcsolat párti vagyok, arra is vágyom. Viszont valljuk be ha az ember igazán igényes és mentálisan rendben van, akkor nem talál pár havonta új életre szóló szerelmet:D mármint ez baromi ritka és lehet 5-10 évet is várnod kell mire megismered azt a személt, akivel leéled az életed. Nos addig meg azért mégiscsak szeretnék szexeleni. Mert természetes hogy van rá igényem. Egyéjszakások nem jöhetnek szóba nálam, de pl szexkapcsolatra én nyitott vagyok. Ott ismeritek egymást, kedvelitek egymást, jó a szex, néha tudtok közös programot is csinálni pl vacsora mozi wellness vagy otthoni filmezés (legalábbis nekem az eddigi partnereimmel kölcsönösen vágytunk ezekre is, nem csak baszás aztán viszlát). Szóval ideális ez addig, amíg működik vagy amíg meg nem ismersz olyat, aki igazán megfog. Én pl 5 éve szingli vagyok. Nem véletlenül...Nem fogok leállni valakivel aki nem az igazi, csak mert kapcsolatot szeretnék. Most akkor gondolj már bele, 5 évig ne szexeltem volna? Az azért elég nehezen kivitelezhető (mondjuk nekem a libidóm is magas 'sajnos')
Szóval ez az oka:) ha sokkal több normális, intelligens, érett, gerinces ember járkálna az utcán, akkor hidd el többen lennének kapcsolatban
N
Sokkal rosszabb volt a "komoly" kapcsolatom, mint a szexkapcsolatom.
Valahogy én csak azzal tudok hosszabb ideig foglalkozni, akibe már amúgy is szerelmes vagyok. De egy normális szerelemhez ugye idő kell, nem csettintésre alakul ki, megelőzi egy csomó ismerkedés, randizás, járás, de engem ez csak fáraszt. Ha nem szeretek valakit, akkor nem érdekelnek ezek a dolgok, nem vagyok magányos se, hogy erre ingerem legyen.
Persze a szexpartneremmel beszélgetek, ismerjük egymást, néha csinálunk programokat, de ő ebből a szempontból, mint egy barát, nincs forszírozva feleslegesen egy romantikus szál ott, ahol nyílván nincs.
Ha valakibe beleszeretek munkahelyen, egyetemen stb., akkor vele majd vágyni fogok egy kapcsolatra, máshogy nekem rossz, próbáltam.
23l
#2 vagyok, mindig öröm látni amikor az ember őszintén válaszol egy viszonylag megosztó kérdésre, és fanatikusan lepontozzák mert nem értenek egyet vele. Az a gomb nem erre való, tökfejek!
Még egy gondolat: sokkal könnyebb találni valakit akivel jó dugni és lazulni, meg elviselem őket 1-1 napra, mint olyat találni akivel jó dugni és lazulni, elviselem őket 24/7, közösek a céljaink, terveink, ritmusunk, kompromisszumkeresőkénk, társaság-igényünk, stb. Előbbiből volt úgy 40-45 az életemben, utóbbiból 2-3. Pedig a szexpartnereim is fantasztikus, jófej, vonzó lányok voltak, csak sok szempontból nem stimmeltünk. Néhányuknál komolyan gondolkodtam hogy miért is nem akarok többet tőle, amikor ilyen tökéletes, míg a páromnál az első randi első percében tudtam hogy ő az. Szóval egész más a szint amit meg kell ugrani, és néha az embernek olyan életszakasza van, amikor nem ugrálna túl magasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!