Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik sokan, hogy a gumi nélküli orál szexnek nincs kockázata?
2021. aug. 31. 23:28
11/19 anonim válasza:
Nem értem mi a kérdező célja a feltett kérdéssel. Tök jó hogy ennyire egészség tudatosan gondolkodik, de mindenki másként éli az életét. Van aki felelőtlenebbül. Ezen nem fog tudni változtatni. Ez a gumiban orálozás, ez valami fantasztikus XD XD Kicsit mintha paranoiás lenne főleg ezzel a friss STD szűrés szöveg alapján. Vicc. Ha ennyire retteg akkor nem kell alkalmi partnerrel együtt lenni és pont
12/19 anonim válasza:
Ha mindig csak a betegségektől félnél, akkor kár élni is. Tudod, most másfél éve emberrel se kéne találkozz, mert a kovidot elkaphatod. Ez pont ilyen. Gumiban a szopás olyan szar, inkább hagyjuk is akkor.
13/19 A kérdező kommentje:
#11: de nem érted a lényeget. Ha nincsenek alkalmi partnerek, csak komoly kapcsolatra ismerkedsz, akkor is elkaphatsz bármit. Főleg hogy ha 12 emberből 10 (a válaszaitokat elnézve) teljesen felelőtlen és nem érdekli hogy kinek mit ad át
2021. szept. 1. 11:30
14/19 anonim válasza:
Ha ennyire undorodsz és félsz a partneredtől, nem kell dugni és kész. Rendkivül kiábrándító, ha pl a farkam csak gumin keresztül hajlandó a szájába venni.
15/19 anonim válasza:
Nem tudom ki pontozta le, amit írtam hogy gumiban a szopás élvezhetetlen. Miért, van olyan nő, aki a gumit akarja szopkodni? Van férfi aki ebből érez valamit? Van aki tényleg gumiban orálozik? :D
16/19 A kérdező kommentje:
#15: pont ez a gond, hogy nem jellemző. Ennek a kockázataira akartam felhívni a figyelmet.
#14: ha neked kiábrándító, ha egy nő felelősségteljesen akar szexelni, akkor talán nem kéne szexelned
Mielőtt még 5x leírnátok, nem félek betegesen a szextől, csupán az rémít meg, hogy ennyi felelőtlen ember van, emiatt pedig én is nagyobb veszélynek lehetek kitéve. De ezzel nincs gond, mert komoly ismerkedésnél el lehet menni tesztre és akkor utána mehet minden ahogy, oda és úgy, ahogy akarjuk. Úgyhogy közel se parázok ezen annyit, mint hiszitek. Csak nem mindenki olyan mint én, hogy rendszeresebben elmegy szűrésre. Sőt ha tippelnem kéne sokan még életükben egyszer se voltak..
2021. szept. 1. 12:18
17/19 anonim válasza:
Én alkalmi dolgokban mindig húzok gumit, orált meg inkább kerülöm.
18/19 anonim válasza:
A felelőtlen emberek miatt nagyobb veszélynek vagyok kitéve én is :D Már meg ne haragudj de te valami élkényeztetett díszpicsa lehetsz :D Járj a zsebedben HPV teszttel :D Paranoiás vagy nem kicsit. Igen komolyan kapcsolatot keresve is elkaphatsz valamit, de ezen napi szintű problémaként görcsölni elég beteges :D Ha ennyire nem tudod elengedni ezt a gondolatot akkor tartóztasd meg magad. Azzal tuti nem kapsz el semmit
19/19 A kérdező kommentje:
#18: nem tudom miért vagy ilyen frusztrált, de olvasd el újra amiket írtam. Nem görcsölök rajta napi szinten, ami azt illeti egy ideje nem is szexeltem és nem is fogok mostanság. Tehát nem is aktuális a dolog. Neked viszont javasolnék valami meditációt, na meg még egy pár évet a suliban
2021. szept. 1. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!