Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hiszik sokan, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik sokan, hogy a gumi nélküli orál szexnek nincs kockázata?

Figyelt kérdés

[link]

Oké nem egy tudományos cikk, de legalább szemléletes.

2021. aug. 31. 23:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Van kockázata, ugyanúgy el lehet kapni orális úton is elég sok STD-t. Bár tény, hogy közösülés esetén nagyobb a megfertőződés kockázata. Akár így akár, úgy nem kell gumi nélkül dugni fűvel-fával, meg orálozni sem.
2021. aug. 31. 23:30
 2/19 anonim ***** válasza:
18%

A fürdésnek is van kockázata,elcsúszol,bevered a fejed és kampó. Mégis csinálod 🤷🏼‍♂️

Mindennek van kockázata.

2021. aug. 31. 23:31
 3/19 A kérdező kommentje:
#2: én ezt értem, inkább akkor azt mondom, hogy gumit azt felhúzza szexhez, mert nehogy elkapjon valamit, de orál mehet natúrban. Ezt a logikát nem értem. Akkor már lehetne dugni gumi nélkül bárkivel. Vagy ha gumizás van, akkor orál is gumiban menjen (vagy ha az nem jó, egyáltalán ne legyen)
2021. aug. 31. 23:33
 4/19 anonim ***** válasza:
39%

Én nem a betegség miatt húzok gumit hanem hogy ne legyen gyerek 🤷🏼‍♂️

2-es voltam

2021. aug. 31. 23:40
 5/19 A kérdező kommentje:
#4: azért én a helyedben a betegségek miatt jobban aggódnék. Egy gyereket nehezebb összehozni, mint összeszedni valami nyavaját (már nyilván nem a párkapcsolatban való szexelésre értem)
2021. aug. 31. 23:42
 6/19 anonim ***** válasza:
44%
Ha olyan nővel vagy aki ad magára,és nem fekszik össze mindenkivel,akkor minimális ez a kockázat.
2021. aug. 31. 23:46
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
Sose oráloznék random férfiaknak. Csak kapcsolatban, megbízható férfinak, ennyi a megoldás.
2021. aug. 31. 23:50
 8/19 A kérdező kommentje:

#6: oké hogy nem mindenkivel, de elég 1 db beteg partner és megfertőz téged is. Tehát az, hogy valaki csak 1-2-3-4 pasival volt előtted, nem jelent semmit.

#7: oké de mi az hogy megbízható? Mitől lesz megbízható? Mert beszélgettek hetekig és megkedveled és összejöttök? Ettől ő már megbízható lesz?

Szerintem csak az megbízható ténylegesen, akinek friss std szűrése van

2021. aug. 31. 23:59
 9/19 anonim ***** válasza:
84%

Én pl. stabil párkapcsolatban kaptam el nemi herpeszt (az ugyanis csak lappang a szervezetben, csak akkor fertőz, ha épp aktív).

Szerintem sem lehet folyton félelemben élni, kell, hogy bízzunk valamennyire egymásban meg a sorsban.

2021. szept. 1. 00:09
 10/19 anonim ***** válasza:
59%
Komolyan az orál élvezhető bárkinek is gumiban? :D Agyrém. Inkább akkor kiverem
2021. szept. 1. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!