Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy erotikus masszázs nőként??
Igazából sok kérdést olvastam itt gyakorin, mind férfiak tették fel a kérdést, és egymást között meg is beszélték, h a női masszőr levetközött meztelenre, mindketten azok voltak-ez Szombathelyen volt-és kiverte a férfi farkát, elélvezésig. Ennyi történt.
Na most mi nők azért kicsit másmilyenen vagyunk. Van csiklónk, és hüvelyünk is. :D Egy ilyen masszáson mi, és hogy történik? Csikló izgatással, eléri veled, az orgazmus felemelő világát? Vagy meg is ujjaz? Vagy mindkettő? Vagy esetleg ki is nyal? Volt már olyan eset, nálad/ismerösnél, vagy esetleg ha férfi masször olvass, h történt behatolás? Ilyenkor húzz óvszert a masszőt vagy mi történik? Nagyon érdekel. :D
Én egyszer kb 18-19 évesen voltam egy rendes masszőrnél. Nem erotikus masszőrnél. És meg volt beszélve, h nemtudok egy órás masszason részt venni, csak 45 percet, mert utána siettem edzésre. És annyira mély nyomott hagyott bennen akkor-sajnos rossz értelembe akkor-, h mondta, h ha nem sietnék most, olyat csinálna velem. Én meg mondtam neki, mikyen olyat? Nsm válaszolt, de egyertelmű. Illefve egyszer ment is le a keze a bugyim fele, es akkor mar jo ideje maszirozitt, össze is huzodtam egy kicsot, marmint egyik labam igy behajlitotrM meg minden, mert nagyon erzekeny vlr addigra az a terulet nyilván érintésre. A story nem kamu amúgy. Egyik tanarom által mentem ehhez a masszörhöz, edzes utan szóltam neki, mondta is, h köszöni, h szóltam, es h igen azt akarta, es beszel vele. Azert ezek utan el is gondolkoztam, hany embert dugott mar meg?! Persze sokan nem fogjak elitelni, csak azert en kesön erő típus vltm, meg azert egy ismeretlennel szexelni nekem olyan fura lett vna... Na mindegy. Tudom tök sok nő mondama most, h örültetek vna az alkalomnak, de hat mindenki más. Szóval azóta nem vltm semmilyen masszörnél kb. :D
Tényleg nem vagy komplett :)! Képzeld rengeteg ferfi elélvezz, ha elmegy erotikus masszazsra. Ugyh ennyit erről. Megengedném a pasimnak, h elmenjen. De semmi közöd hozza. Ha pedig megcsal, az az öa baja, neki kell utana tukorbe neznie, en pedig akkor megtudom, h nem ö volt életem parja. Nem fogok hanyatt esni.
És jo hulye vagy ha azt hiszed, h az erotikus masszazs félrekurasbol áll. Óriasi bajok vannak a fejedbe. Idióta vagy. Ha a masszőr pedig megdugna, alapból feljelentenem, mert nem dugasra ment az ember. Az erotikus masszazs ezerszer másabb mint azt hiszed. Nem olyan mint a petting. Az meg, h ki miért és mikor nemtudott még elmenni erotikus masszazsra vagy tudott, semmi közöd hozza.
Azert nem ez életem legnagyobb célja. Van életem is ami eleg sok utazasból all. De nem kell magyarazkodnom, egy random idegennek. Bolond vagy sajnos. Nekem pedig van eleg önismeretem, en kepzem magam, mig te nagyon nem. Menjel egyel valamit aztan fuss a haz körül egy parat. Hatha lenyugszol. Vagy menj el swinger klubba, esetleg rosszkanyok.hu es te pedig dugj egy jot. Neked az hianyzok. Nekem semmi. A masszazs erdeklodes. Es kepzeld ezt jóni masszazsnak hivjak.
Es kepzeld nem csak ez a masszazs tipus érdekel, hanem az ázsiai kultura, és a masszazs trchnikajuk is. Azt is kifogom probalni, ha szabadsagon leszek. Minden jot. En itt be is fejeztem.
tudod mitől élvez el egy férfi erotikus masszázson? attól, hogy utána kiverik/leszopják a kukiját. ez újdonság? és a mikulás sem létezik.
tudod hol vannak erotikus masszőzök? a prostioldalakon.
tudod ki megy ilyen helyekre? aki nem képes összeszedni egy nőt magának.
na, most te ugyanez a kaliber vagy. nem tud kielégíteni a fickód, úgyhogy kínodban már fizetnél is, hogy valaki simizze a nunidat. azért erre nem lennék büszke nőként. illetve ezek alapján úgy sejthető, hogy nézhetsz ki.
ahhoz képest, hogy nem érzed úgy, hogy magyarázkodnod kell, megtudtuk eddig rólad, hogy van remek életed, sokat utazol, önismereted is van, képzed magad (lol), ázsiai kultúra is érdekel, sőt, azt is kipróbálod, hogy milyen a gungbaós masszázs, ha lesz rá időd, mert most ugye nincs, mert nem vagy szabadságon. roppant hiteles.
mindenesetre, ha esetleg valami kézzelfogható gondolatot is szeretnél, akkor megsúgom, hogy nem feltétlenül mély önismeretre vall, ha valaki az ázsiai kultúrával való ismerkedést azzal kezdené, hogy egy masszázsszobában egy vadidegen nyomkodja a mellbimbóját
ennél egy fokkal szélesebb horizonton terül el a téma, te kis megvilágosodott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!