Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen egy erotikus masszázs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy erotikus masszázs nőként??

Figyelt kérdés

Igazából sok kérdést olvastam itt gyakorin, mind férfiak tették fel a kérdést, és egymást között meg is beszélték, h a női masszőr levetközött meztelenre, mindketten azok voltak-ez Szombathelyen volt-és kiverte a férfi farkát, elélvezésig. Ennyi történt.

Na most mi nők azért kicsit másmilyenen vagyunk. Van csiklónk, és hüvelyünk is. :D Egy ilyen masszáson mi, és hogy történik? Csikló izgatással, eléri veled, az orgazmus felemelő világát? Vagy meg is ujjaz? Vagy mindkettő? Vagy esetleg ki is nyal? Volt már olyan eset, nálad/ismerösnél, vagy esetleg ha férfi masször olvass, h történt behatolás? Ilyenkor húzz óvszert a masszőt vagy mi történik? Nagyon érdekel. :D

Én egyszer kb 18-19 évesen voltam egy rendes masszőrnél. Nem erotikus masszőrnél. És meg volt beszélve, h nemtudok egy órás masszason részt venni, csak 45 percet, mert utána siettem edzésre. És annyira mély nyomott hagyott bennen akkor-sajnos rossz értelembe akkor-, h mondta, h ha nem sietnék most, olyat csinálna velem. Én meg mondtam neki, mikyen olyat? Nsm válaszolt, de egyertelmű. Illefve egyszer ment is le a keze a bugyim fele, es akkor mar jo ideje maszirozitt, össze is huzodtam egy kicsot, marmint egyik labam igy behajlitotrM meg minden, mert nagyon erzekeny vlr addigra az a terulet nyilván érintésre. A story nem kamu amúgy. Egyik tanarom által mentem ehhez a masszörhöz, edzes utan szóltam neki, mondta is, h köszöni, h szóltam, es h igen azt akarta, es beszel vele. Azert ezek utan el is gondolkoztam, hany embert dugott mar meg?! Persze sokan nem fogjak elitelni, csak azert en kesön erő típus vltm, meg azert egy ismeretlennel szexelni nekem olyan fura lett vna... Na mindegy. Tudom tök sok nő mondama most, h örültetek vna az alkalomnak, de hat mindenki más. Szóval azóta nem vltm semmilyen masszörnél kb. :D

#szex #izgatás #masszázs #erotikus masszázs #Nöi masszás #Női erotikus masszás
2021. aug. 30. 15:02
1 2 3
 11/24 sterling.archer ***** válasza:
49%
En ismerek egy sracok aki tanta es yoni masszazsal foglalkozik. Keresre ha szimpatikus neki az ugyfel meg szex is lehet. Ha gondolod irj ram, adok elerhetoseget. En is voltam nala. Baratnomnel csak o tudta elerni a spriccelos orgazmust peldaul.
2021. aug. 30. 16:33
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Foglalkoztam egy időben masszázzsal, képzett masszőr vagyok. Több féle masszázst is műveltem és olvasva itt a hozzászólásokat, úgy látom sokan el vannak tévedve. Sajnos emiatt a masszőrt és a masszőzt sokan azonosítják egy prostival. Több féle masszázsnál gyakran milliméterekre jár a kéz a dombocskától :) és véletlenül sem szokott eltévedni a kéz. Abból probléma is lehetett volna. Egy ilyen masszázsnál szinte meztelen a hölgy és az érintések eléggé intim területeken történnek és ehhez kell a bizalom és empátia a szaktudás mellett. A jóni masszázsnál sem a szexről szól a történet, mert akkor azt már másként hívják. Szerintem ez még csak nem is megcsalás, ameddig nem happy finish-ről beszélünk. Az már más kérdés, hogy sokan igénybe veszik a szexmasszázst, de én ebben semmi kivetnivalót nem látok.
2021. szept. 1. 07:27
 13/24 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a választ. Igen sokan el vannak tévedve, üzenetbe is haborognak nekem most a faszik, h nem akarok találkozni veluk, meg elmenekhlok, es leirtam nekik, h olvassak el újra es nem szexpartnert keresek, hanem felmerult bennem egy kerdes es ezt kiirtam. Hogy vajon nőknél, h történik...?! Kb ennyi az egesz. Nagyon szépen köszönöm. Es igen masnak pl irtam azt is, h a bizalom fontos. Nem sikerult megertenk ezt sem.
2021. szept. 2. 11:30
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
7-es, anonim oldalon ne is írj ilyesmit 🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️
2022. jan. 8. 07:45
 15/24 anonim ***** válasza:
52%
ne legyél már nőként ilyen nyomi, hogy fizetned kelljen erotikus masszázsért. kb. bárki megteszi neked, akivel már lefeküdtél két alkalommal.
2022. jan. 8. 11:58
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem fogok fizetni. Amugy igen barki megteszi, csak nem mindegyh profi vgy csak masszazs pettinggel es dugassal oriasi kulonbseg van egy profi erotikus masszazs es egy sima jaj átmaszirozlak dolog között.
2022. jan. 9. 14:50
 17/24 anonim ***** válasza:
Profi nem fog ingyen masszírozni.
2022. jan. 9. 14:58
 18/24 anonim ***** válasza:
19%

a különbség tényleg óriási, igen, az egyik ingyen van, és neked szól, a másik meg finoman nézegeti az óráját, miközben te lihegve izzadsz, két gyógypárna közé szorult fejjel, és álmodozol arról, ami nem fog megtörténni.

teljesen el vagy tévedve, ha azt gondolod, hogy erotikus masszőrnek majd elmegy egy olyan külsejű fickó, aki ingyen is fogdoshatna bármilyen nőt, hogy aztán narancsbőrös seggeket, és lógó tőgyeket kelljen svédfogással simiznie, meg kínos hangulatban közölnie a 63 éves nénivel, aki még előkotor tízezret, hogy sorry, de nem szeretne nyalni is.

ébresztő, mama. erre való a hálószoba.

2022. jan. 9. 15:02
 19/24 A kérdező kommentje:
Hat te hülye vagy, esküszöm. Egyreszt nem mama vagyok. Másrészt komolyan vegyél mar vissza. Ne itt éld mar ki a feszültséged. Látszik, h majd megpukkadsz attól, ha valaki érdeklödő, es szeretne új dolgokat kiprobalni. Nem teljessn ingyen fogja csinalni, de nem is kér el annyit amennyit kellene. Bolomd vagy. Igen van amikor a párom átmaszirozz, es tudod van a profi masszőr. Semmi rossz nincs abban, ha valaki kivancsi, milyen ezt megélni. Viszont benned rendkivül sok rossz dolog es feszültség van. Tedd fel magadnak a kérdést mi okozz benned masok fele ennyi frusztraciot. Vagy fordulj orvoshoz, es ismerd meg magad. Akiből ennyi mérget valt ki egy kerdes idegen felé, az sajat magaval sincs jóba.
2022. jan. 9. 15:18
 20/24 anonim ***** válasza:
65%

igen, általában kezelhetetlen feszkó gyűlik össze az emberben, mert egy anonim fórumon, anonim marika ötödik hónapja nem képes arra, hogy elmenjen erotikus masszázsra. te, én úgy irigykedem rád, bárcsak én is nő lehetnék, aki öt hónapja tervezi, hogy elmegy valahova.

az önvizsgálatot inkább a kis saját lelkedben add elő, hogy esetleg nem a kielégítetlenségedből fakadólag vágysz-e a félrekúrásra, csak mivel az ugye erkölcstelen, így próbálod bemesélni magadnak, hogy te nem megcsalni akarod a fickód, hanem csak "fizetni egy masszázs-szolgáltatásért :) azt csak szabad :) hiszen kíváncsi vagy :)"

ez egy bullshit, drága. kíváncsi lennék, vajon mit szólnál, ha a partnered egyik nap hazajönne, és elmesélné, hogy őt úgy megmasszírozták, hogy a végén még el is élvezett, véletlenül pont a masszőz szájába, és megvolt az egész tizenötből. megveregetnéd a vállát, hogy "ez igen, jános :) örülök, hogy még tudsz kíváncsi lenni :)))"?

őszinteség soha nem árt, és a bűntudatodra a választ nem gyakorin kapod meg, hanem valahol ott lesz a mélyben, a valódi ok.

2022. jan. 9. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!