Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen egy erotikus masszázs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy erotikus masszázs nőként??

Figyelt kérdés

Igazából sok kérdést olvastam itt gyakorin, mind férfiak tették fel a kérdést, és egymást között meg is beszélték, h a női masszőr levetközött meztelenre, mindketten azok voltak-ez Szombathelyen volt-és kiverte a férfi farkát, elélvezésig. Ennyi történt.

Na most mi nők azért kicsit másmilyenen vagyunk. Van csiklónk, és hüvelyünk is. :D Egy ilyen masszáson mi, és hogy történik? Csikló izgatással, eléri veled, az orgazmus felemelő világát? Vagy meg is ujjaz? Vagy mindkettő? Vagy esetleg ki is nyal? Volt már olyan eset, nálad/ismerösnél, vagy esetleg ha férfi masször olvass, h történt behatolás? Ilyenkor húzz óvszert a masszőt vagy mi történik? Nagyon érdekel. :D

Én egyszer kb 18-19 évesen voltam egy rendes masszőrnél. Nem erotikus masszőrnél. És meg volt beszélve, h nemtudok egy órás masszason részt venni, csak 45 percet, mert utána siettem edzésre. És annyira mély nyomott hagyott bennen akkor-sajnos rossz értelembe akkor-, h mondta, h ha nem sietnék most, olyat csinálna velem. Én meg mondtam neki, mikyen olyat? Nsm válaszolt, de egyertelmű. Illefve egyszer ment is le a keze a bugyim fele, es akkor mar jo ideje maszirozitt, össze is huzodtam egy kicsot, marmint egyik labam igy behajlitotrM meg minden, mert nagyon erzekeny vlr addigra az a terulet nyilván érintésre. A story nem kamu amúgy. Egyik tanarom által mentem ehhez a masszörhöz, edzes utan szóltam neki, mondta is, h köszöni, h szóltam, es h igen azt akarta, es beszel vele. Azert ezek utan el is gondolkoztam, hany embert dugott mar meg?! Persze sokan nem fogjak elitelni, csak azert en kesön erő típus vltm, meg azert egy ismeretlennel szexelni nekem olyan fura lett vna... Na mindegy. Tudom tök sok nő mondama most, h örültetek vna az alkalomnak, de hat mindenki más. Szóval azóta nem vltm semmilyen masszörnél kb. :D

#szex #izgatás #masszázs #erotikus masszázs #Nöi masszás #Női erotikus masszás
2021. aug. 30. 15:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
96%

Ha már erotikus masszázs, akkor csak azt tudom elképzelni, hogy idővel a masszőr keze odatéved. :D

Aztán vagy úgy kapsz happy finish-t, vagy ha férfi az illető és nyitott vagy rá, akkor lerendez.

2021. aug. 30. 15:07
 2/24 A kérdező kommentje:
Akkor lerendez :D. Köszi a választ. :) hat szerintem biztos odatévedne,mert férfi. De nagyon kíváncsi vgyk, milyen a női. Írhatna egy pasi masszőr is. Vgy majd hátha ír nő is. :D
2021. aug. 30. 15:17
 3/24 anonim ***** válasza:
96%
Valószínű távolról indul, de előbb-utóbb oda ér nyilván. Ha már van aktus vagy orál akkor az szerintem már nem masszázs. Ujjazás elképzelhető. Úgy tudom elképzelni, hogy végigjárja a tested minden pontját, különös figyelmet fordítva az erogén zónákra, egyre közelebb és közelebb haladva, de még nem oda érve... Aztán mikor már majd megőrülsz, akkor tér a ,,lényegre".
2021. aug. 30. 15:20
 4/24 anonim ***** válasza:
84%
Te jó ég.. Hol vannak ilyenek?:D
2021. aug. 30. 15:21
 5/24 anonim ***** válasza:
95%
Ezek szerint lehetne fiú vagy lány is a masszőr? :D
2021. aug. 30. 15:27
 6/24 A kérdező kommentje:

4-es :D. Olvasgattam a szexualis tartalmú kérdéseket, es pasik tettek itt fel erotikus masszazsról kérdéseket, majd valaszoltak is egymassal, h ki mit elt meg a masszazson. Szombathelyen vmi vulkan vgy mi. :D jo neve van. :D

Aztan most nagyon elkezdett érdekelni nőként, Budapesten a Nyugatinal van, de egyenlőre csak női masszőröket talaltam, es ha elmennek egy ilyenre, férfit szeretnek. :)

Illetve köszönöm mindenkinek a választ, igy, h most kaptam válaszokat, már nem csak egy kérdésként érdekel, hanem gondolkozóba ejtett jobban, h lehet kiprobalnam. Fuuu 3-as válaszoló, nagyon jó a válasz, köszönöm ')!

2021. aug. 30. 15:31
 7/24 anonim ***** válasza:
31%
Írj rám privátban és mesélek a tapasztalataimról ill reagálok a kérdésed alatti dologra ami történt veled. Voltam többször egy masszőrnél és sokat beszélgettem vele, elmondott pár dolgot a munkájáról stb. Csak ide nem szeretnék regényt írni erről
2021. aug. 30. 15:34
 8/24 A kérdező kommentje:
Rendben. Írok :)!
2021. aug. 30. 16:10
 9/24 anonim ***** válasza:
7%
Kérdező. Nagyon levarrnám a puncidat.
2021. aug. 30. 16:16
 10/24 A kérdező kommentje:
Inkabb a lyukas zoknijaidat varrogasd ;)
2021. aug. 30. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!