Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék elmenni erotikus masszázsra! Meg fognak dugni? 25L
Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 14:40
2/36 anonim válasza:
Ha férfihez mész, és kéred konkrétan, akkor elképzelhető. Nőnél, illetve pasinál akkor, ha nem egyezel bele, csak mondjuk kézi izgatást kérsz tőle, olyankor nyilván nem.
3/36 anonim válasza:
Nyilvánvalóan csak ha kezdeményezed a dolgot. De sok masszőr nem is vállal ilyesmit. A normálisabbak/profibbak biztosan nem
N
4/36 anonim válasza:
Fogdosni az biztos. Ha szeretnéd, akkor dugni is…
5/36 anonim válasza:
Nem feltétlen. Ha pedig nem szeretnéd, akkor biztosan nem.
6/36 anonim válasza:
Az erotikus masszázs nem szex, ugyhogy magától biztosan nem, ha megkéred, akkor lehet, hogy megdug.
19L
8/36 anonim válasza:
Voltam már több masszőrnél is, amelyiknek ruhán keresztül tapizni kezdtem a farkát, mind azonnal elővette, nem kellett szólni érte.
33N
9/36 anonim válasza:
Ha "normál" masszőrhöz mész, akkor nem fog megdugni, hiszen masszázsra mész. De ha kéred, vagy utalsz ra, biztos nem kell 2x mondanod, hogy betegye neked :)
10/36 A kérdező kommentje:
Szeretnék most ilyenre menni, csak nem tudom, milyen lesz pontosan :)
2021. júl. 9. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!