Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek erotikus masszázsra partnert? Nem kapcsolatot keresek, csak szimpátia alapján valakit akivel néha összejönnénk. Hivatásos megoldások köszi nem érdekelnek. Lányok, Ti hogy álltok a kérdéshez, nektek van igényetek az ilyesmire?
Figyelt kérdés
2021. máj. 14. 15:10
2/2 anonim válasza:
Ilyen partner engem is érdekelne. Kíváncsi vagyok tényleg olyan jó-e, vagy csak azok magasztálják túl,akik nem csinálják szájjal. (Én a klasszikus lingam és yoni masszázsokra gondoltam,nem a szexbe torkollókra)
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!