Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró nőként nyaltál már lánynak vagy nyalattál már,úgy hogy egyatalán nem probalkoztál volna nővel soha,de a párod kedvéért vagy esetleg alkohol stb hatására mégis ilyen szituban találtad magad?
Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 13:28
2/15 anonim válasza:
Nem, de Kipróbálnám kíváncsiságból.
3/15 anonim válasza:
Az alkohol nem tesz biszexuálissá, csak feloldja azokról a gátlasokat, amik mindig is benne voltak az emberben, de valamiért (saját vagy külső nyomásra, tudatosan vagy tudattalanul) idáig elfojtotta. Szóval óvatosan csak azzal a hetero jelzővel.
4/15 anonim válasza:
de milyen volt megbántátok? jó lenne ha ezt is hozzá írnátok, ha nem is regény formájában. de azért jó lenne tudni hogy mit gondoltatok róla utólag
5/15 anonim válasza:
tobbes szex miatt nyaltam not igen. N
6/15 anonim válasza:
Pffuj!Lehet nullázni, de akkor sem lesz gusztusom hozzá.
7/15 A kérdező kommentje:
ha ennyire undoritonak találod akkor ezzel a pasiknak is azt sugallod,hogy visszataszitó kinyalni egy nőt:)
2021. aug. 30. 13:57
8/15 anonim válasza:
Nem éppen.Azt közlöm, hogy nekem nőként nincs gusztusom más nő pinájához.Mit nem lehet ezen nem érteni? :O
9/15 anonim válasza:
16 évesen kinyalt a hegedűtanárnőm, az volt az első mástól kapott orgazmusom, viszont utólag nagyon megbántam, hogy belementem. Ott is hagytam nemsokára.
10/15 kalandvagy1986 válasza:
Még nem történt ilyen, igaz nem is zárkózom el tőle. Heterónak tartom magam, azaz mióta párom belémültette a bogarat inkább kíváncsi heterónak. :)
Remélhetőleg sikerül összehozni, hogy kipróbáljam milyen kapni és adni is. :)
35N, Miskolc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!