Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én és a legjobb barátom ugyannál a lánynál próbálkozunk. Mit tegyek?
Szóval tegnap elmentünk buliba a legjobb barátommal. Kis idő elteltével felfigyeltem egy lányra odamentem dumáltunk aztán jött a barátom vele is beszélt minden jó volt nagyon jól elbeszélgettünk aztán a barátom elment cigizni addig mi kettesben maradtunk megragadtam az alkalmat és megcsókoltam, kicsit elpirult meg mosolygott stb aztán visszajött a barátom folytattuk a trécselést. Elmentem pisilni aztán mire visszajöttem már a barátommal csókolozott a lány, szóval nem tudtam eldönteni hogy mi van. elmentünk sétálni akkor is ölelgetett mindkettőnket. Mindannyiunkban volt valamennyi alkohol lehet ez közrejátszott, de akkor is a legjobb barátom látja, hogy hajtok valakire de azért ő is ráhajt elég csúnya volt szerintem. Próbálkozzak vagy nincs értelme? Nem volt már 1 éve barátnőm és most először érzem azóta, hogy ezzel a lánnyal nagyon jól kijövök szóval tényleg nem tudom :(
18/F
Ezt sosem értettem, ha két valakinek ugyanaz a lány jön be, akkor miért egymással veszekednek, a döntés úgyis a lányé. (Mert bármilyen meglepö, egy lány nem egy "tárgy", amit "megszerez" valaki, hanem egy "ember", aki képes dönteni arról, hogy kivel akar ismerkedni és milyen mértékben)
Hiába nem próbálkozna a másik srác, ha te nem tetszel eléggé a lánynak, és ha a másik tetszik neki, akkor meg te erölködsz hiába.
Ha meg mindkettötökkel belemegy a játékba, akkor nem igazán érdemes komolyan venni a dolgot.
"ha két valakinek ugyanaz a lány jön be, akkor miért egymással veszekednek"
- ez a rivalizálás, gyakori. A legrosszabb hármas ügy, amelynek általában csak vesztese lehet. Elveszti mind a 3 a tiszta szerelmet, elvész a tiszta barátság is. Nem kell belemenni. A lány meg bizonytalan, egyelőre az tetszik neki, hogy ti ketten párbajoznátok érte - és ezután ő egy harmadikkal foglalkozna.
Pár perc elteltével csókolózott mindkettőtökkel?
Mégis mit akarsz tőle???
Nehogy már azon gondolkozz, hogy ő lehetne a következő barátnőd :D Egy ilyen???
A barátod is biztosan arra gondolt, hogy ez csak egy kis buliribi. Max. arra jó, hogy a buliban megizéljátok.
Nehogy egy ilyen miatt összevesszetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!