Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha leitatnátok egy csajt hogy megdugjátok és lehányna a sok piától, próbálkoznátok még nála később? :D
Már ott megbukik a dolog, hogy nem itatnám le.
Ha valaki ezt megteszi, megérdemli, hogy lehányják.
Kezdjük ott hogy nem itatnék le egy lányt se, ha elfogad megszeret akkor felőlem oda okádik ahova akar, mert ittas állapotba nem ő tehet róla, ha szeretem akkor pont nem érdekel annyira hogy otthagyjam
18f
Félreértés ne essék, senkit nem itattam le, a lány ivott magától, sőt kérte :D Gondoltam tudja mennyit bír. A fogalmazás valóban nem helyes, de így rövidebb volt. És igen, gondoltam hadd igyon úgy jobban elengedi magát. Józanul is volt már velem, nincs azzal probléma, csak így gondoltam nem lesznek gátlásai meghát neki sem volt ellenére a piázás.
És igen, később telibehányt :D
a spanok szerint undorító, és ők offolnák, kíváncsi voltam ti mit tennétek, de túl van reagálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!