Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm szerint ez erőszaknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szerint ez erőszaknak számít, én nem így gondolom. szerintetek?

Figyelt kérdés

Egyik nap nem kívántam a szexet de mégis belementem a párom kedvéért. Utána eléggé elkezdtem fájni, mert egy kicsit durva volt velem. Ő szerette volna a második menetet is, én NEM. Ezt meg is mondtam neki többször is(!!!) majd több mint 1,5 óra könyörgés után annyit mondtam neki, hogy siessünk. Az aktus nagyon fájt és amikor kértem hogy lassítson, ő nem tette.

Ezt elmeséltem egy barátnőmnek aki szerint ez valamilyen szinten erőszak, szerintem pedig az ÉN hibám, szerintetek? Beszéljek erről a párommal hogy ez nekem egyébként lelkileg mennyire rosszul is esett?

#nemi erőszak #Belementem mégis
2021. aug. 29. 01:12
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

"ostoba picsa vagy" heh, ez tetszik😃

Összességében tudom h igazatok van a barátommal kapcsolatban és nyugi, erősen gondolkozom hogy van e értelme folytatni így. Igaz ez volt az első ilyen de tényleg nem szeretném megvárni a második ilyen alkalmat is.

Még kell gondolkoznom, mértékelni a dolgokat.

Köszi a sok kommentet mindenkinek :))

2021. aug. 29. 20:56
 42/45 anonim ***** válasza:
53%
Bocsánatot kérek az illetlen jelző miatt, de névtelenül néha hajlamos vagyok erősebben ítélkezni, mint illene. Semmi közöm az életedhez, de az érdekedben szeretném ha látnál olyan dolgokat, amiket talán a szerelem miatt nem látsz tisztán. Nem mondom hogy én nem durvultam még szex közben, de a nem az mindig nemet jelent. Minden jót! :)
2021. aug. 29. 21:09
 43/45 anonim válasza:
59%

Sajnálom, de ez erőszak!

Ha jót akarsz magadnak, szakíts vele!

2021. aug. 31. 15:15
 44/45 anonim ***** válasza:
48%

Beleegyeztél a siessünk szóval.

Ergo mehet=zöld lámpa.

Tanulság? Nem kell belemenni amikor nincs kedved, csak hogy neki jó legyen.

A nem, az meg nemet jelent bármilyen helyzetben is.

2021. szept. 7. 09:41
 45/45 Missi_Key ***** válasza:
32%
nem erlőszak, te voltál a hlye hogy hagytad.
2021. dec. 26. 06:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!