Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szerint ez erőszaknak számít, én nem így gondolom. szerintetek?
Egyik nap nem kívántam a szexet de mégis belementem a párom kedvéért. Utána eléggé elkezdtem fájni, mert egy kicsit durva volt velem. Ő szerette volna a második menetet is, én NEM. Ezt meg is mondtam neki többször is(!!!) majd több mint 1,5 óra könyörgés után annyit mondtam neki, hogy siessünk. Az aktus nagyon fájt és amikor kértem hogy lassítson, ő nem tette.
Ezt elmeséltem egy barátnőmnek aki szerint ez valamilyen szinten erőszak, szerintem pedig az ÉN hibám, szerintetek? Beszéljek erről a párommal hogy ez nekem egyébként lelkileg mennyire rosszul is esett?
"ostoba picsa vagy" heh, ez tetszik😃
Összességében tudom h igazatok van a barátommal kapcsolatban és nyugi, erősen gondolkozom hogy van e értelme folytatni így. Igaz ez volt az első ilyen de tényleg nem szeretném megvárni a második ilyen alkalmat is.
Még kell gondolkoznom, mértékelni a dolgokat.
Köszi a sok kommentet mindenkinek :))
Sajnálom, de ez erőszak!
Ha jót akarsz magadnak, szakíts vele!
Beleegyeztél a siessünk szóval.
Ergo mehet=zöld lámpa.
Tanulság? Nem kell belemenni amikor nincs kedved, csak hogy neki jó legyen.
A nem, az meg nemet jelent bármilyen helyzetben is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!