Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szerint ez erőszaknak számít, én nem így
gondolom. szerintetek?
Figyelt kérdés
Egyik nap nem kívántam a szexet de mégis belementem a párom kedvéért. Utána eléggé elkezdtem fájni, mert egy kicsit durva volt velem. Ő szerette volna a második menetet is, én NEM. Ezt meg is mondtam neki többször is(!!!) majd több mint 1,5 óra könyörgés után annyit mondtam neki, hogy siessünk. Az aktus nagyon fájt és amikor kértem hogy lassítson, ő nem tette.
Ezt elmeséltem egy barátnőmnek aki szerint ez valamilyen szinten erőszak, szerintem pedig az ÉN hibám, szerintetek? Beszéljek erről a párommal hogy ez nekem egyébként lelkileg mennyire rosszul is esett?
Nem azt mondtam hogy ez így rendben van, de nem erőszak mivel belement. Az már más tészta hogy én kivágnék egy ilyen pasit, de az a kérdező dolga.
2021. aug. 29. 01:54
12/45 anonim válasza:
Erőszak, de te rábólintottál. Kettőn áll a vásár. A pasid egy barom, és egyáltalán nem ért a szexhez. Nem úgy kell meghozni valaki kedvét, hogy b@sztatjuk, hanem fel kellett volna hogy izgasson. De te se vagy okosabb, hogy hagyod, és ilyen emberrel vagy. Nem megbeszélni kéne, hanem kirakni a szűrét. Az is elég egyértelmű, hogy nem illetek össze szexuálisan. Ő szereti vadan, durván, te nem. Egyébként az is lehet, hogy nem elégedett a szexuális teljesítményeddel, esetleg csak fekszel. Teszem hozzá, amit tett, az erre nem mentség.
2021. aug. 29. 01:56
13/45 anonim válasza:
#7,8 Semmi gond, túlélem :D Most az a legfontosabb hogy a kérdező is megértse hogy nem tett semmi rosszat és hogy ez kétségtelenül nemi erőszaknak számít..
És szörnyen sajnálom ami veletek történt, ilyet senkinek sem kellene átélnie :(
(#6 voltam)
2021. aug. 29. 01:57
14/45 anonim válasza:
Miért lenne erőszak? 2 felnőtt ember és az egyik meggyőzte a másikat, a másik belement. Lehet nemet mondani, de a legutolsó egy igen volt. Miért akarjuk az embereket gyerekként kezelni és levenni a döntéseikkel járó felelősséget a vállukról? Szerintem a kérdező egy felnőtt nő, nem pedig egy gyerek, ti mégis úgy kezelnétek.
2021. aug. 29. 01:59
15/45 anonim válasza:
Nem volt erőszak, mivel beleegyeztél a szexbe. Az hogy gyorsabban csinálta vagy hadonlók, nem számít nemi erőszaknak, maximum egy bunkó pöts a pasid. Igazából nem is lényeges szerintem ebben a helyzetben, hogy minek nevezzük ezt, az számít, hogy nem figyel rád, önző, fájdamat okoz stb és a kérdés pedig az, hogy miért nem tudsz nemet mondani, de sokkal inkább hogy miért vagy együtt egy ilyen emberrel, akinek nem számítasz semmit, csak jó ha meg tud dugni mikor kedve tartja
N
2021. aug. 29. 02:01
16/45 anonim válasza:
A kérdező nemet mondott, többször is, 1,5 órán keresztül ami egy eléggé nyilvánvaló jel arra hogy NEM akarta az aktust. Az úgynevezett "beleegyezés" ki volt kényszerítve belőle. A kérdés meg jogilag lehet fontos hiszen a nemi erőszak egy bűncselekmény és az elkövetője büntetést érdemel. Az más kérdés hogy miért nem dobta ki egyből a pasit vagy hogy ö miért nem ment el onnan, de nem ismerünk minden részletet az esettel kapcsolatban. A nemi erőszakot elkövetők gyakran megzsarolják az áldozatot, főleg amikor kapcsolaton belül történik a dolog.
2021. aug. 29. 02:12
17/45 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy erőszak-e (pláne büntetőjogi szempontból), de nem gondolom, hogy hibás lennél. Én kidobtam volna a faszit.
2021. aug. 29. 02:18
18/45 anonim válasza:
Nem nevezném erőszaknak, inkább lelki terrornak. Ha egyáltalán nem adod be a derekad és annak ellenére megteszi, az erőszak. Megjegyzem, a párod egy önző utolsó féreg, akit ki kéne hajítani úgy, hogy a lába nem éri a földet.
2021. aug. 29. 02:22
19/45 anonim válasza:
17-18. Ezekkel mind mi is egyetértünk, akik szerint ez nem volt erőszak, de attól ez még nem volt erőszak.
16. Mi az, hogy ki volt kényszerítve belőle? Mi útján? Meggyőzés útján? Fizikai erőszak útján? Mert ez egyáltalán nem mindegy.
A nemi erőszak fogalma addig lesz már csavarva, hogy még a mi életünkben utólag minden szexre rá tudja majd mondani az egyik fél, hogy az utólag szerinte erőszak volt. Na pont ezt az őrületet kell elkerülni.
2021. aug. 29. 02:30
20/45 anonim válasza:
Meg kell tanulni határozott nemet mondani, és megválogatni a partnereket. Felnőtt embereknek felelősséget kell vállalni a döntésükért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!