Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm szerint ez erőszaknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szerint ez erőszaknak számít, én nem így gondolom. szerintetek?

Figyelt kérdés

Egyik nap nem kívántam a szexet de mégis belementem a párom kedvéért. Utána eléggé elkezdtem fájni, mert egy kicsit durva volt velem. Ő szerette volna a második menetet is, én NEM. Ezt meg is mondtam neki többször is(!!!) majd több mint 1,5 óra könyörgés után annyit mondtam neki, hogy siessünk. Az aktus nagyon fájt és amikor kértem hogy lassítson, ő nem tette.

Ezt elmeséltem egy barátnőmnek aki szerint ez valamilyen szinten erőszak, szerintem pedig az ÉN hibám, szerintetek? Beszéljek erről a párommal hogy ez nekem egyébként lelkileg mennyire rosszul is esett?

#nemi erőszak #Belementem mégis
2021. aug. 29. 01:12
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Válaszolva azokra a kérdésekre, hogy abban a pillanatban miért nem dobtam ki, igazából csak annyi a válaszom, hogy nagyon gyenge voltam hozzá és ezt mostmár tudom hogy nem így kellett volna tenni... És arra hogy most mért nem dobom ki,annyi hogy szeretem. Bár ha a jövőben is lesznek ilyenek erősen el fogok gondolkozni a folytatás értelmén.
2021. aug. 29. 02:47
 22/45 anonim ***** válasza:
96%
Hát... szerintem eléggé nyilvánvaló hogy mi válaszolók mind egyetértünk abban hogy jobb lenne véget vetni a kapcsolatotoknak. Bántott téged és ez nagyoooon nem oké. Valószínüleg fájni fog a szakítás, de hidd el nekem, ennek a kapcsolatnak nincsen jövője és minél hamarabb szabadulsz meg töle, annál jobb. Ne várd meg amíg megismétli a dolgot...
2021. aug. 29. 02:54
 23/45 anonim ***** válasza:
97%

"És arra hogy most mért nem dobom ki,annyi hogy szeretem."

Kár, hogy ez nem igazán kölcsönös.

2021. aug. 29. 02:56
 24/45 anonim ***** válasza:
60%

Furcsa dolog erőszakot skandálni, miközben a kérdező beleegyezett és e pillanatban is az ágyában tárja szét a lábait, ha a SZERELME kitartóan "udvarol" neki. Egy tényleges kapcsolatban megtörtént erőszak után nem a gy.k-n keres mentséget, hanem minimum kidobja a szarházik az életéből, és ez csak az első lépés.

De nem! Ehelyett vele marad szerelem címen, és vár a legközelebbi aktusig amíg a kanos szerelme nem bír a vérmérsékletével :D

Szerelem címszó alatt mennyi fszságot meglehet úszni nemde?

Sokkal jobban félsz attól kérdező, hogy a kandúr valaki más punciját tölti ki, semhogy útilaput köss a talpára. Talán titkon örülsz is, hogy a pasid ennyire kanos, és heves vérmérsékletű! Lehet nem is erőszakoló, csak szenvedélyes? Várom a folytatást, lehet másodjára durvább lesz.

2021. aug. 29. 04:01
 25/45 anonim ***** válasza:
44%
Ebben semmi erőszak nincs. Az nem így néz ki.
2021. aug. 29. 04:31
 26/45 anonim ***** válasza:
84%

Jogilag nem történt szexuális erőszak mert belegyeztél, nem voltál megfélemlítve, nem erővel bírtak rá, nem fenyegettek meg.

"Mentális erőszak" történt, azt viszont a törvény nem bünteti. Te meg egy hülye vagy ha ezek után akár csak egy napot is vele maradsz. MÉG nem volt fizikai erőszak, MÉG nem ütött meg, de aki ennyire sz.rik arra te mit érzel, mit akarsz az előbb-utóbb meg fogja tenni.

2021. aug. 29. 04:47
 27/45 Oldfire ***** válasza:
69%
Hagyd ott azt az idiótát. De, ez bizony erőszak a javából. Akkor is ha egy idő után bele egyeztél. Rávoltál kényszeritve.
2021. aug. 29. 06:56
 28/45 anonim ***** válasza:
95%
Tiplizz ebből a kapcsolatból minél előbb!
2021. aug. 29. 07:00
 29/45 anonim ***** válasza:
66%

"Az aktus nagyon fájt és amikor kértem hogy lassítson, ő nem tette."

Akik szerint nem erőszak azok ezt a részt is olvasták? Mert itt nem csak a beleegyezés/ ellentkezés a lényeg. Nem állt le a csávó mikor jelezte hogy fájdalami vannak. Ez erőszak, és ha egyszer megtette megfogja máskor is. Menekülj.

2021. aug. 29. 07:33
 30/45 anonim ***** válasza:
56%
Felesleges erről beszélned vele.. ha aktus közben leszarta hogy neked fáj és te nem akartad, ezek utan is le fogja szarni.. szerintem szakíts vele
2021. aug. 29. 09:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!