Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy minden pasi ír hogy jaj domináljam de aztán mégse jön mikor komolyabb feladatot kap?
Mit értesz "komolyabb feladat" alatt? Online feladatokról van szó, vagy élőben nem hajlandóak elmenni egy-két találkozó után?
Egyébként ez nem is feltétlen hazugság, csak tipikus nagyotmondás, mint az örökké szeretni foglak vagy a bármit megtennéd érted. Jobb esetben az első komolyabb beszélgetésnél, amikor elmondjátok egymásnak mit szeretnétek és kit mi igat, kiderül hogy komolyan gondolja-e a másik fél.
Sok minden közrejátszhat:
- félelem az ismeretlentől
- félelem a csalódástól
- bizalmatlanság
- félelem attól, hogyan reagálnak majd az emberek (haverok, család), ha a titkos vágya kiderül valami oknál fogva
- félelem attól, hogy társadalmilag nem elfogadott vágy izgatja fel
Na meg amúgy is, attól, hogy a fantáziában valami izgató, nem biztos, hogy a valóságban is az.
Ezért fontos tisztázni az elején a HATÁROKAT, amit sok kezdő domina elfelejt. Nekem is volt olyan Úrnőm aki már a második internetes játék alatt azt parancsolta, hogy keressek magamnak egy pasit a közelben Grindr-en akit leszopok és ezt videózzam le neki. Mindezt úgy, hogy miután csak finoman vonakodtam a dologtól ugyan azzal jött, mint te, hogy van ezer jelentkezője és nem számít. Itt meg is szakadt a dolog, pedig én tényleg engedelmes és KORREKT szoktam lenni, de ilyet nem teszek meg. Lássuk be, nem tudom 1-2 nap internetes beszélgetés és 1 kép alapján leszűrni, hogy tényleg lány-e akivel beszélek és azt se, hogy nem tilt-e le rögtön azután miután egy számomra ROHADT NEHÉZ dolgot megtettem.
Volt olyan is akivel viszont szintén nem beszéltünk meg határokat csak ODAFIGYELT rám és empatikusan, valódi dominaként nem kért olyat amit ne lehetne megtenni és nem túl kellemetlen nekem. Plusz megkérdezte, h engem mi izgat és ehhez mérten dominált. De utólag ott is jó lett volna már az elején jobban megbeszélni a dolgokat.
Így ha csak röviden kéne válaszolnom: a bármi alatt azt szokták érteni a szubok, hogy "izgatna bármilyen feladat elméletben", de a gyakorlat sokszor más. Szóval érdemes az elején felmérni, h kit mi izgat és kinek mik a határai, miket próbált már eddig és mi mennyire jött be neki. Aztán érdemes egyfajta bizalmat is kialakítani, úgy több mindenre kapható lesz a szub és a játékok is élvezetesebbek lesznek nektek. Igen, NEKED IS. Harmadik pedig, hogy fokozatosan kell haladni és játékok után mindent alaposan átbeszélni.
Kezdjük azzal, hogy te nem vagy domina. Nem kezdő vagy, hanem semmilyen se. Egy dominának fontos a partnere, és nem mond olyat, mint "hogyha nem teszed azt, amit mondok, mehetsz, amerre látsz". Legalábbis első alkalommal nem, amikor a szubod, mint ember, először találkozik veled. Ahogyan te sem meséled el vadidegeneknek a legmélyebb titkaidat, ugyanezt a partneredtől sem várhatod el, aki ugyanúgy nem ismer téged.
Tehát első lépés, mint egy normális kapcsolatnál, megismeritek egymást. Kialakítjátok a bizalmat, hogy felvállalhassátok egymást magatok előtt. Megbeszélitek, mire vágytok, mi nem fér bele, milyen félelmeitek vannak, és hogyan jeleztek, amikor valaki olyat tesz, ami már túl sok.
Persze ez csak akkor kell, ha hosszú távra keresel partnert. Ha fizetős domina akarsz lenni, akkor... akkor sem működik, hogy nem beszélsz előtte a partnereddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!