Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit reagálnátok ha a pasi dugás közben elkezdené szidni Orbánt?
Figyelt kérdés
2021. aug. 26. 22:06
2/14 anonim válasza:
Tiszta bolondok ma este az emberek!
Csak ilyen kérdések lesznek ma?
3/14 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy tök igaza van, de most dugjon, ne dumáljon
Ha nem hagyná abba, kihajítanám.
4/14 anonim válasza:
Egyáltalán ne beszélen Orbánról.
Politikusról se.
De a szomszédról se.
Aki nincs jelen, azt ne emlegessük.
6/14 anonim válasza:
" Aki nincs jelen, azt ne emlegessük" Imádtam :D és milyen igaz :D
8/14 anonim válasza:
Ugyanazt mintha a jóbarátok valamelyik részének a tartalmát kezdené el emlegetni. Ha nincs ott fejben a szex során akkor testben se legyen ott és viszlát.
9/14 anonim válasza:
Ez csak úgy kipottyant az agyadból mint lehetséges kérdés, vagy ténylegesen megtörtént?
Ha ez ténylegesen szex közbe volt, akkor valamit nagyon nagy rosszul csináltok szerintem. Szerintem szex közbe nem kéne ilyenekről beszélni, ha mind a kettőtöknek szeretnétek erről beszélni akkor nyilván miért ne. Ha téged zavar akkor mond meg neki, hogy téged ez zavar és hagyjad abba, szerintem meg fogja érteni.
10/14 anonim válasza:
#1!
Ha otthon lennél, akkor is haza mennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!