Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek hazudott már pasi a méretéről?
Én szoktam "szórakozni" lányokkal, tehát amikor egyből szóba kerül a szex stb, akkor simán elmondom, nem hazudok, bár nem is kell szégyenkeznem.
Normális ismerkedés során pedig szerintem tök mindegy, jó a szex vagy sem, ez ami számít. Ott nem is szokott szóba kerülni, hiszen kit érdekel, ha jól le tudom rendezni. :D
Volt egy haverom, aki többször mondta, hogy elég nagy mérete van, sokszor gondot okoz a lányoknak, túl vastag szokott lenni stb. Na már most nem emiatt (nyilván), de több év barátság után összekavartunk. Na akkor kiderült, hogy hosszra szerény, vastagságra meg max átlagos volt szerintem a farka. Oké nem volt vékony az igaz, de nem volt akkora, mint amit elképzeltem elmondása alapján. Nem tudtam felfogni mégis kinek lenne gondja ezzel a mérettel:D lehet nem akart hazudni szegény és lehet nincs tisztában azzal, hogy mi számít nagynak, de akkor is fura volt:D lehet olyan nőket fogott ki, akik ilyen visszajelzést adtak és abból indult ki
N
Persze, volt ilyen aki ismerkedési fázisban előrukkolt ezzel, hogy neki mekkora van.
Nem igazán estem hanyatt :D Inkább szánalmas volt, hogy ezzel próbálkozik.
#7: szerintem max 4cm vastag, ami ugye szép méret, de közel se az a jaj de fáj nem bírom kategória. Hosszra szerintem max 14
(Van eg dildóm aminek tudom a méreteit, így ahjoz tudok hasonlítani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!