Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek hazudott már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek hazudott már pasi a méretéről?

Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 20:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Na szerinted😆
2021. aug. 25. 20:58
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Előre sose kérdeztem meg, és soha senki nem is mondta. Nem is értem mi értelme lenne. Kapcsolatban elő került már, hogy mekkora, de akkor meg már felesleges hazudni, látom. És érzem.
2021. aug. 25. 21:00
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Én szoktam "szórakozni" lányokkal, tehát amikor egyből szóba kerül a szex stb, akkor simán elmondom, nem hazudok, bár nem is kell szégyenkeznem.

Normális ismerkedés során pedig szerintem tök mindegy, jó a szex vagy sem, ez ami számít. Ott nem is szokott szóba kerülni, hiszen kit érdekel, ha jól le tudom rendezni. :D

2021. aug. 25. 21:08
 4/13 anonim ***** válasza:
95%

Volt egy haverom, aki többször mondta, hogy elég nagy mérete van, sokszor gondot okoz a lányoknak, túl vastag szokott lenni stb. Na már most nem emiatt (nyilván), de több év barátság után összekavartunk. Na akkor kiderült, hogy hosszra szerény, vastagságra meg max átlagos volt szerintem a farka. Oké nem volt vékony az igaz, de nem volt akkora, mint amit elképzeltem elmondása alapján. Nem tudtam felfogni mégis kinek lenne gondja ezzel a mérettel:D lehet nem akart hazudni szegény és lehet nincs tisztában azzal, hogy mi számít nagynak, de akkor is fura volt:D lehet olyan nőket fogott ki, akik ilyen visszajelzést adtak és abból indult ki

N

2021. aug. 25. 21:09
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem, sose kérdeztem senkitől hany cm és a pasi sem hozta ezt fel ismerkedésnél, ha így lett volna ott már elvágta volna magát.
2021. aug. 25. 21:10
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Persze, volt ilyen aki ismerkedési fázisban előrukkolt ezzel, hogy neki mekkora van.

Nem igazán estem hanyatt :D Inkább szánalmas volt, hogy ezzel próbálkozik.

2021. aug. 25. 21:23
 7/13 A kérdező kommentje:
4# es mekkora volt neki kb valójában?😀
2021. aug. 25. 21:25
 8/13 anonim ***** válasza:
92%

#7: szerintem max 4cm vastag, ami ugye szép méret, de közel se az a jaj de fáj nem bírom kategória. Hosszra szerintem max 14

(Van eg dildóm aminek tudom a méreteit, így ahjoz tudok hasonlítani)

2021. aug. 25. 21:49
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
8as és milyen volt a szex a haverral? Utána milyen lett a viszonyotok?
2021. aug. 25. 21:52
 10/13 anonim ***** válasza:
69%
Mindegyik pasi hazudik aki a méretét emlegeti 😂 ahogy a nők a testsúlyukról 😂 Egyébként meg fent a pont, amelyik a méretét emlegeti, vagy bárhova kiírja attól ne várj túl sok szexuális kultúrát az ágyban se.
2021. aug. 25. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!