Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan kisfarkú pasi, akinek jó nője van? Akár baráti körből ismertek ilyet?
Ismerek ilyet... saját bevallása szerint 10-11 cm a mérete.
Igaz, nagyon kulturált, intelligens ember, és külsőre is nagyon rendben van, pedig közelít a 45 höz. Még mielőtt valaki azt gondolja milliárdos, nem, egy közepes egzisztenciája van.
Nekem, és nem több 13-14 cm-nél.
Nem ez a nők párválasztási preferenciáinak a lényege.
Az élet megy el mellettetek, miközben ti a farokméregetéssel vagytok elfoglalva. Senkit sem érdekel. Éljetek inkább!
Igen ismerek ilyen srácot (az egyik exétől tudom a méreteit). Ettől még mindig bombázó női voltak, a legjobb csajokkal pörgött. Hogy miért? Mert egy nagydumás, vagány, határozott srác, erős kisugárzással és odavoltak érte a nők pedig külsőre sem egy Adonisz, s nem is csilliárdos.
Szóval fogadd meg a #6-os tanácsait mert tökéletesen igaza van!
Szerintem nincs.
Nekem 11-12 centivel esélyem se lett volna senkire. Ráadásul még gyorstüzelő is vagyok, szóval az élvezhetetlen méret még időben is élvezhetetlen. Azzal próbálok kompenzálni, hogy általában 45-50 percen keresztül is kitartóan szoktam nyalni. Barátnőt megtartani sosem sikerült, még annak ellenére sem, hogy 650Ezret keresek, ami helyi viszonylatban kifejezetten jónak számít (ny-Nógrád).
Inkább qrvázok, azoknak nincs probléma a mérettel, az idővel. Nincs hátam mögötti kibeszéd, nincs viccelődés a közösségi oldalakon, nincs agonizálás azon, hogy mennyit kersek; heti 50-60E környéke elúszik prostikra .... ennyi. Ez az élet, Nekem ezt dobta a gép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!