Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan kisfarkú pasi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan kisfarkú pasi, akinek jó nője van? Akár baráti körből ismertek ilyet?

Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 10:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%

Ismerek ilyet... saját bevallása szerint 10-11 cm a mérete.

Igaz, nagyon kulturált, intelligens ember, és külsőre is nagyon rendben van, pedig közelít a 45 höz. Még mielőtt valaki azt gondolja milliárdos, nem, egy közepes egzisztenciája van.

2021. aug. 25. 10:49
 2/19 anonim ***** válasza:
79%
Nekem. Pedig csak 13cm.
2021. aug. 25. 10:57
 3/19 anonim ***** válasza:
62%
Előbb tisztázzuk, mi a kisfarkú? Szerintem 13 cm az átlagosba tartozik, annak az alsó része.
2021. aug. 25. 11:04
 4/19 anonim ***** válasza:
41%
3. nagyon az alján....
2021. aug. 25. 11:06
 5/19 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom egy barátomnak se, hogy mekkor a farka állva. De vannak jó nők elegen, tehát statisztikailag kell lennie jó nőnek kisfarkú pasival is.
2021. aug. 25. 11:23
 6/19 anonim ***** válasza:
89%

Nekem, és nem több 13-14 cm-nél.

Nem ez a nők párválasztási preferenciáinak a lényege.

Az élet megy el mellettetek, miközben ti a farokméregetéssel vagytok elfoglalva. Senkit sem érdekel. Éljetek inkább!

2021. aug. 25. 11:36
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nőként javaslom, hogy fogadjátok meg a 6-os hozzászóló tanácsát! 👆👌
2021. aug. 25. 11:40
 8/19 anonim ***** válasza:
76%

Igen ismerek ilyen srácot (az egyik exétől tudom a méreteit). Ettől még mindig bombázó női voltak, a legjobb csajokkal pörgött. Hogy miért? Mert egy nagydumás, vagány, határozott srác, erős kisugárzással és odavoltak érte a nők pedig külsőre sem egy Adonisz, s nem is csilliárdos.

Szóval fogadd meg a #6-os tanácsait mert tökéletesen igaza van!

2021. aug. 25. 12:16
 9/19 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem nincs.

Nekem 11-12 centivel esélyem se lett volna senkire. Ráadásul még gyorstüzelő is vagyok, szóval az élvezhetetlen méret még időben is élvezhetetlen. Azzal próbálok kompenzálni, hogy általában 45-50 percen keresztül is kitartóan szoktam nyalni. Barátnőt megtartani sosem sikerült, még annak ellenére sem, hogy 650Ezret keresek, ami helyi viszonylatban kifejezetten jónak számít (ny-Nógrád).

Inkább qrvázok, azoknak nincs probléma a mérettel, az idővel. Nincs hátam mögötti kibeszéd, nincs viccelődés a közösségi oldalakon, nincs agonizálás azon, hogy mennyit kersek; heti 50-60E környéke elúszik prostikra .... ennyi. Ez az élet, Nekem ezt dobta a gép!

2021. aug. 25. 12:21
 10/19 anonim ***** válasza:
73%
#9 Nálad sem a mérettel van a gond, hanem fejben. Ott aztán van katyvasz rendesen.
2021. aug. 25. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!