Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Egy kisfarkú pasi vagy egy nagy vibri?
Figyelt kérdés
Vannak még olyan nők itt vagy valahol az életben, ahol a szerelmeskedés nem csak egy péniszből áll és ha egy sexi pasival smárolhat, ölelkezhet, feküdhet, nyalhatják egymás testét az jobb érzés tud lenni mint egy 20 cm-es vibri? Sajnos kicsi a farkam, de nehezen tudom elképzelni ennyire gonoszak lennének a nők és ez miatt szakítanának egy tényleg igényes pasival aki odateszi magát rendesen.2021. márc. 2. 19:41
1/13 anonim válasza:
Mennyi az a kicsi? 13 oké, 10 alatt kösz nem.
3/13 anonim válasza:
A vibrátorom is csak 14 cm nem 20... Nem kell ló méretű pénisz nekem, élvezni akarom a szexet nem pedig szenvedni a fájdalomtól mert annyira mélyre megy..
A nők többségének alapból nem egy péniszből áll a szex..
4/13 anonim válasza:
Inkább a pasi. Nem szeretem magammal játszani... Kényelmetlen és elengedni sem tudom magam.
5/13 anonim válasza:
Persze, hogy jobb. Vibrátorból sincs sokkal nagyobb.
6/13 anonim válasza:
Egy kis köcsög, vagy egy vibri?
Egy lóképű pasi, vagy egy vibri?
Egy szőrös fingógép, vagy egy vibri?
Egy horkoló disznó, vagy egy vibri?
Egy gusztustalan féreg, vagy egy vibri?
7/13 anonim válasza:
Az egzisztencia és a gazdagság kulcsszó hogy jön a kérdésedhez?
8/13 A kérdező kommentje:
7-es: rendesen, mert aki egy vadonatúj Volvo S60-al jár (megdolgozott érte nem a szülei vették) melléje saját kertes háza van és kidobná egy nő azért, mert kicsi a pénisze ott eléggé gondok lennének a nő fejében.
2021. márc. 2. 21:18
9/13 anonim válasza:
Hogy mi? 😂 Még mindig nem értem, hogy a konkrét kérdéshez, hogy jön a két szó.
Nem a személyes problémáidra és tapasztalataidra voltam kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!