Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan kisfarkú pasi, akinek jó nője van? Akár
baráti körből ismertek ilyet?
#10 Talán az a katyvasz inkább tapasztalat. De nyugodtan kérdezz meg róla, szívesen válaszolok!
2021. aug. 25. 12:45
#11 Aki egy efféle kérdéskörhöz kapcsolódóan előhozakodik a 650e-s fizetésével, ahhoz nincs további kérdésem. Éld úgy az életed, ahogy neked tetszik, semmi közünk hozzá. A "tapasztalataidból" eredő, önsorsrontó hozzáállásoddal viszont ne gerjessz, az arra amúgy is fogékonyakban, komplexusokat feleslegesen! Üdv :)
2021. aug. 25. 12:59
13/19 A kérdező kommentje:
9-es hány éves vagy? Miért nem keresel egy szűz lányt, annak nincs összehasonlítási alapja. És a fizetett lányok mit szoktak szólni? Análba engedik? Hány nőnél tartasz?
#12 Nincs kérdésed, de hozol egy ítéletet a háttér ismerete nélkül. A kérdéshez kapcsolódóan kellene válaszolni, nem a másik hozzászólót minősíteni. Mindenki a saját tapasztalatai alapján ír. Hogy arról mi a véleményed az a Te dolgod. Erősen kételem, hogy az én xxar életem bárkiben kompéexusokat gerjesztene - nem épp példaértékű dolgot írtam, kizárt, hogy ezt bárki követendőként állítja be. Akinek pedig xxar élete van legalább láthatja, hogy van, akinek még annál is rosszabb. Talán vigaszt nyújthat Nekik. Tőled meg qrvára köszönöm a rohadtul kedves sorokat. Erősen kétlem, hogy megbántottalak volna ... azt sem tudom ki vagy, Te meg ennyire tudod csak megadni a tiszteletet, hogy azonnal belemarsz a másikba. Mintha a leírtakból nem derült volna ki; van elég bajom!
2021. aug. 25. 13:10
#13 Nem vagyok fiatal, nem sok esélyem van fiatal szűz lányoknál, idősebbeknél meg nem nagyon van kiírva rájuk, hogy szüzek még.
A fizetett lányok legalább annyival megtisztelnek, hogy nem nevetnek ki. Néha elcsípek egy félmosolyt, de többnyire nem szólják meg. Nem szokták túljátszani, szóval nem akarják velem azt elhitetni mekkora férfiálat vagyok.
37 év áll mögöttem. Nem számoltam hány lánynál jártam, a COVID időszak alatt maradtak ki alkalmak, azelőtt 12-13 éve szoktam rá, eleinte havi 1, 4 éve a heti 3-4 lányra. Van akihez visszatérek, de többnyire mindig máshoz megyek. Nem útszéliekhez, hanem neten hirdetőkhöz.
Anál? Nem tudom, lehet engednék, engem nem érdekel a téma. Normál szexért járok. A női test érintése a fontos számomra. Csók, mell, punci.
2021. aug. 25. 13:16
16/19 A kérdező kommentje:
Keményen tolod. Akkor tőled már meg lehet kérdezni, hogy van különbség punci és punci közt?
#14 Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy a sikertelenséged oka nem a fizikai adottságaidban keresendő, hanem a hozzáállásodban. Ez vitán felül áll, 100%. Ha esetleg a stílusommal megbántottalak, akkor szeretnék elnézést kérni tőled!
Fordítsd meg a dolgot magadban: ha nő lennél, mi fogna meg magadban? Mibe tudnál beleszeretni magadban? Ezeket találd meg, és operálj velük. Félre ne érts, nem arról beszélek, hogy fordulj ki magadból. Ha egy nő elkezd valamilyen tulajdonságod miatt kedvelni, később szeretni, ragaszkodni hozzád, marhára nem fogja érdekelni se a fizetésed, se az átlagos pénisz méreted. Persze, ez melós, nem csak kicsapod a rózsaszálat, és cumi - de ez már csak ilyen. A feleségemmel mi is folyamatosan dolgozunk a kapcsolatunkon.
Sok sikert, fel a fejjel!
2021. aug. 25. 13:39
Persze h lehet jo noje. Szemelyiseg kell hozza. Hatarozottsag. Amihez egy darabig nem kell foglalkozni azzal, h nem aldott meg nag f-szal a joisten, es kesobb talan el tudod engedni. Az enyem atlagos, nem vagyok nagykiraly az agyban, de megfelelo kedvesseggel es tisztelettel osszejott egy szep asszonyka. Persze az igazan dogos cicakhoz kell egy stilus, statusz, es oda kell az igazi hatarozottsag. Hagyd a poreszt es a meregetest par honapig, utana jobb lesz a hangulatod. 🙂
2021. aug. 25. 14:02
19/19 A kérdező kommentje:
Ez az igazi határozottság tanulható?
Kapcsolódó kérdések: