Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha szandálba lennétek és odamenne egy pasi, felajánlana 20 ezer forintot azért hogy megnyalogathassa a nagylábujjatokat, bele mennétek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 21:29
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
16 szavazat
1/10 anonim válasza:
Én minél gyorsabban elszaladnék. Aki így megy oda egy nőhöz és ilyenre vágyik az nem normális.
3/10 anonim válasza:
kövezzetek meg, de bele :D de csak gyorsan és valami rejtett helyen ( ha normálisnak néz ki). ha valami zakkant fura alak akkor nem mennék bele
4/10 anonim válasza:
Bár én férfi vagyok, de ettől sokkal sokkal többet ajánlott egy illető, ha csókolgathatja meg szagolhatja a lábam, miközben maszturbál. 😅 Nem mentem bele.
5/10 anonim válasza:
Azért sem adnám meg az örömöt a perverz fejének.
6/10 anonim válasza:
Lányok csak keveslik a pénzt, azért szavaztak a nemre 😋
7/10 anonim válasza:
Szégyen vagy nem, én elszaladnék. Ki tudja mekkora degenerált, az biztos, hogy nem fogok kockáztatni.
8/10 anonim válasza:
Nem.Én tovább mennék,nem foglalkoznék vele.
9/10 anonim válasza:
Lefagynának és pislognának körbe hogy lesz-e aki megvédi őket ha rájuk támad az idióta - ez lenne a gondolatuk. Ha egy agresszívabb csajt fogsz ki akkor a légyékodnál lesz a lába de csak a térde lendületből. Ha egy prostit akkor simán megcsinálja és jót röhög magában hogy ilyen könnyen dugás nélkül még nem keresett pénzt.
10/10 anonim válasza:
3. A szexuális bűnözők, a sorozat gyilkosok, a pedofilok mind jól kinéző, bizalom gerjesztő és jó kommunikációval rendelkező egyének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!